Mindset: Mars expedíció – lélekhatár a csillagos ég

A Mindset Szeged PszichoKávéháza március 28-án újra megnyitja kapuit!

Ezúttal Kohn Esztert pszichológust, a Mars Initiative önkéntesét köszönthetjük előadónkként, aki a Mars expedícióról, a kolonizációról és annak lélektani mozzanatairól fog nekünk mesélni. Az előadást egy izgalmas kerekasztal-beszélgetés követi állandó kerekasztaltagjainkkal és az előadónkkal. A beszélgetés során a témát vallási, szociológiai és kultúrális viszonylatok mentén járjuk körül és mélyítjük el.
Mi történne egy kislétszámú csoporttal, ha a tagjai azt a feladatot kapnák, hogy felkészítsenek egy új bolygót az emberi életre? Milyen hatással lenne az egyénre és a csoportra ez az izolált környezet? Hogyan alakulna ki és fejlődne az új marsi társadalom identitása? Az est folyamán ezekre és más hasonlóan érdekes kérdésekre kapunk választ.

Állandó kerekasztalunk tagjai:

Dr. Nagyillés János klasszikus filológus
Dr. Rafael Beatrix klinikai szakpszichológus
Mihalik Árpád szociálpszichológus
Dr. Szilárdi Réka valláskutató és szociálpszichológus

A rendezvénysorozatot támogató és egyben annak helyet adó Campus Beer&More felső szintje igazi pszichológiai kávéházzá változik a kéthavonta megrendezett előadások idejére.
Izgalmas előadások, konstruktív beszélgetések, valamint barátságos kávéházi hangulat várja azokat, akik ellátogatnak hozzánk!

2017.03.28. – 18 óra

Helyszín:
Campus, Szeged Vitéz utca 24.
https://www.facebook.com/pg/campusszeged/about/?ref=page_internal

Online jegyvásárlás:
https://tixa.hu/mindset-marsexpedicio

A januári sikerek után a Mindset Szeged begyújtja rakétáit és egészen a Marsig repül. Légy részese Te is az űrpszichológiai expedíciónak!