Hygge Workshop Budapest – fedezd fel a dán boldogság titkát!

Hygge. Ott virít nagybetűkkel az új kollekciós pulcsin, a metrón kiplakátozva és a könyvesboltban a best sellerek között.  Mit jelent ez a szó, mely inkább egy érzés? Hogyan tudnál még több pozitív színt vinni a mindennapjaidba? December 10.-én, Budapest első Hygge Workshopján választ kaphatsz e kérdésekre! Programajánlónk. 

Manapság egyre többet foglalkozik a világ a boldogság kutatásával, számtalan országban jönnek létre e céllal tudományos intézetek és egyre több mozgalom is igyekszik serkenteni a pozitív érzéseket. Az összes nemzet közül kiemelkednek a dánok, akik már hosszú évtizedek óta az élen járnak, ha a boldogságról van szó. Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója szerint ez az úgynevezett hygge-nek köszönhető. A fogalom nehezen magyarázható. Inkább érezni kell, mintsem definiálni. Ahogy korábban írtunk róla, a hygge nem más, mint

„gyűjtőfogalom, mely magában foglalja az élet mindennapi apró örömeinek élvezetét.”

A Hygge Workshop Budapest célja, hogy a résztvevőknek segítsen megérteni és elsajátítani a hygge életérzés titkát, megvalósíthatóságát.

 Miről fog szólni?

Amellett, hogy gondolatébresztő beszélgetést kezdeményeznek a hygge életérzés kapcsán, néhány gyakorlattal is készülnek a szervezők, melyek a pszichológia tudományára alapozottak. A résztvevők megismerkedhetnek különböző relaxációs technikákkal és a pozitív pszichológia szemléletformáló módszereivel, mely az önismeretet is támogatja. A mindfulness alapú gyakorlatok pedig lehetőséget adnak a pillanat megélésének megtapasztalására. A workshop maximális jó hangulata és a „hyggelig” környezet garantált.

 Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne az ünnepek előtti rohanásban egy kis időt szánni magára. Mindenkinek, aki szeretne egy pozitívabb szemléletmódot elsajátítani és a workshopon tanult relaxációs technikákat a mindennapi életében is alkalmazni. Érdemes részt vennie a rendezvényen annak is, aki csupán a hygge iránt érdeklődik, és szeretné megtapasztalni milyen is az igazi hyggelig környezet.

A rendezvény a MindMill Group szervezésében december 10.-én, vasárnap 14-17 óra között kerül megrendezésre a LelkiFröccs Gardenben. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

További információk és regisztráció:

https://www.facebook.com/events/510499499298536/

•••

A Mindset Pszichológia több, mint érdekes cikkek halmaza. Nem egyszerűen egy szaklap. Ebből a rövid animációs videóból megtudhatod, miről is szól valójában ez a páratlan platform!

Úgy érzed, hiába hajszolod a boldogságot? Mi segíthetünk! A Mindset Terápiás & Tanácsadó Központban tapasztalt szakembereink egyéni pszichológiai tanácsadás keretében elkísérnek a fejlődés útján!


Iratkozz fel hírlevelünkre!