A Mindset Pszichológia és a Libri bemutatja: Karácsonyi Nyereményjáték

Tekintettel a közelgő ünnepekre, úgy gondoltuk, hogy kedveskedünk neked egy kis meglepetéssel. A Libri Könykiadóval együttműködve karácsonyi nyereményjátékot hirdetünk! Mit kell tenned a győzelemért?

  • Figyelned Facebook-oldalunkat 2017. 12. 15-e és 17-e (péntek és vasárnap) között.
  • Kommentben megválaszolnod egy tizenöt darab igaz-hamis állításból álló posztot.

Fontos tudnod, hogy három napod lesz a válaszadásra, utána lezárjuk a versenyt. A nyertest azok közül sorsoljuk ki, akik kommentjükben tizenöt helyes választ adnak le nekünk. A játék végéig (vasárnap éjfélig) mindenki csak egy kommentet írhat, azt pedig elküldés után már nem szerkesztheti – csak ha kitörli, s újat ír helyette! Erre szigorúan figyelni fogunk.

Állításaink a pszichológia alapvető törvényszerűségeivel lesznek kapcsolatosak. Célunk az, hogy a magad módján ismerkedj meg a lélektan néhány érdekes, egyszersmind fontos felfedezésével, eredményével. Miként? Hát kutatással! Puskázni ugyanis ezúttal nemhogy nem tilos, hanem kifejezetten ajánlott. Olvass utána cikkeinkben, keress rá a Google-ben, kérdezz meg pszichológiában jártas ismerősöket, használd az eszed!

A helyesen válaszoló személyeket és a nyertes olvasó nevét, valamint a magyarázatokkal ellátott megoldókulcsot 2017. 12. 18-án (hétfőn) hozzuk nyilvánosságra. Győztesünket később személyes üzenetben is felkeressük adataiért, a Libri ugyanis postán fogja kiküldeni neki jól megérdemelt jutalmát, amely nem más, mint Beau Lotto Láss csodát – A valóság más szemmel című, vadonatúj könyve!