Sosem késő változtatni? – szakújságírónkat kérdezték

Mogyorósi Rebeka pszichológust, a Mindset Pszichológia Kapcsolataink rovatának szakújságíróját kérdezték ismét a Class Fm rádió Morning Show című reggeli műsorában. Most arról, vajon késő-e már felnőttként vagy idősebb korban új dolgokba belevágni, addig ismeretlen vizekre evezni, járt utat a járatlanért elhagyni? Miért nem merünk változtatni? Mi tart vissza bennünket? Szakújságírónk válaszolt. 

Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter kérdezte szakújságírónkat arról, hogy igaz-e az a sokat mondogatott állítás, miszerint sosem késő változtatni vagy új dolgokba belevágni. Miért lehet jó idősebb korban is újat tanulni? Szó volt arról is, mi áll annak hátterében, hogy nehezen tesszük meg az első lépéseket az újdonság felé. Hogyan lehet ezen változtatni? Hogyan tudunk könnyebben belevágni új dolgokba?

Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra, és hogy melyik az az életszakasz, amire leginkább jellemző az önmegvalósítás, hallgassátok meg a teljes rádióbeszélgetést! Szakújságírónkat a negyedik perctől hallhatjátok.


Iratkozz fel hírlevelünkre!