Mérő László: Nagyon örülök az MCC-Mindset Pszichológia szakiránynak

A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia szeptemberben pszichológia szakirányt indít, amely az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú, exkluzív képzést nyújt a hallgatóknak. A programmal kapcsolatban Mérő László pszichológus, matematikus elmondta: az MCC-Mindset Pszichológia szakirány olyan lehetőségeket fog biztosítani a hallgatónak, amelyekkel Magyarországon csak kevés helyen találkozhatnak. A videóban a professzor őszintén fejti ki a véleményét az exkluzív képzésről. 

 

A felvételi elindult az MCC-Mindset Pszichológia szakirányára. A programról itt írtunk részletesen, a felvételi menetéről pedig itt. Az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai fővédnöke prof. dr. David Venter pszichológus, a Harvard Egyetem állandó vendégoktatója. A professzorról itt írtunk bővebben.

•••

Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Pszichológiai Intézetének és a Babes-Bolyai Tudományegyetemnek professzora. Több mint tíz hazai és külföldi egyetemen tanított többek között gondolkodási stratégiákat, játékelméletet és pszichometriát. Szélesebb közönségnek írt, számos idegen nyelvre lefordított ismeretterjesztő könyvei közül az Észjárások, az Új észjárások és a Mindenki másképp egyforma a legismertebbek.


Iratkozz fel hírlevelünkre!