Az Avomed egy hatéves múlttal rendelkező, Budapesten működő pszichológiai központ, amelynek falai között eddigi fennállása során közel 3000 kliens fordult meg. Az Avomedet szeptember elsejétől új menedzsment alatt a Mindset Pszichológia tulajdonosai üzemeltetik.

Az Avomed szakemberei az elmúlt években több mint 19 ezer konzultációt tartottak a hozzájuk fordulóknak és az elhivatott, színvonalas munkájuknak köszönhetően, az Avomed korábbi vezetésével karöltve igazán magas presztízsű, klinikai fókuszú pszichológiai rendelőket sikerült felépíteniük. Az elkövetkezendő években ehhez az örökséghez hűen, az erős szakmai nívót fenntartva fogunk tovább dolgozni az Avomed Pszichológiai Központ fejlesztésén. Célunk, hogy az Avomed egyre több rászorulónak és fejlődni vágyónak legyen képes valós segítséget nyújtani.

A Mindset Pszichológia 2019 szeptember 1-től vette át az Avomedet, az ezt megelőző hónapok eseményire a Mindset vezetésének nem volt ráhatása. Az Avomed korábbi tulajdonosa a továbbiakban semmilyen formában nem vesz részt az Avomed üzemeltetésében, vezetésében.