A feladatokkal teli hétköznapok sűrűjében, reméljük, lassan hozzád is beköszönt a jól ismert karácsonyi hangulat. Felkerülnek az égősorok, megnyitnak a forralt bor illatában úszó vásárok, és sorra meggyújtásra kerülnek az adventi koszorú gyertyái. A meghittség időszaka ez. Ezzel együtt kezdetét veszi az ajándékvásárlási láz is. A Mindsetnél szeretnénk levenni a meglepetések beszerzésének terhét a válladról, ezért több remek ajándékötlettel is készültünk!

 

A pszichológia rajongóinak: Kerüljön Bookazine a fa alá!

A lélektan iránt érdeklődők számára a fa alá kerülhet új kiadványunk, a Bookazine! Lapozzátok fel közösen, és tudjatok meg minél többet a legfrissebb pszichológiai módszerekről és napjaink legégetőbb kérdéseiről 260 oldalon át! A Mindset Bookazine most a magyar pszichológiai szféra legérdekesebb és egyben úttörő kiadványa, s ha ez még nem lenne elég, a lapok között egy önismereti munkafüzetet is találsz, így máris önfejlesztéssel kezdheted az új évet!


Ajándékozz önismeretet és művészeti kikapcsolódást egyben: Önismereti élményfestés ajándékba!

Élményfestő workshopunk csodás személyes ajándék lehet, ahol egy valódi képzőművész és art coach lesz a megajándékozottad segítségére, hogy kifejezze önmagát a vásznon!

A foglalkozás végén pedig egy egyedi olajfestménnyel térhet haza, amely tükrözi a személyiségét. Kezdőket és haladókat egyaránt várunk, mert az alkotás nemcsak a művészek kiváltsága.


Lepd meg szeretteidet önismereti utazással!

Pszichológiai konzultációs lehetőségek kedvezménnyel: Rendeld meg most különböző konzultációs bérleteinket akár 20% kedvezménnyel!

Legyen teljes a karácsony a Mindsettel!