online csoportfoglalkozás

A csúcsteljesítmény akadémiája - 5 alkalmas online csoport sportolóknak

2021. 01. 25. 19:30-21:00

Érdeklődsz a sportpszichológia iránt, ugyanakkor vannak még benned kérdések a mentális felkészülés kapcsán? Mielőtt belevágnál egy komplexebb mentális tréningbe, gyere és ismerd meg, hogy kinek és miről is szól a pszichológiának eme rendkívül izgalmas alkalmazott ága!

Jegyár
31000 Ft **Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!
90 perc
max. 12 fő
elérhető 11 jegy
online Zoom

Leírás

  • Mentális különbségek jelentik a különbséget az igazán kiélezett versenyeken/mérkőzéseken?
  • Hol a helye a sportpszichológusnak a sportoló vagy az edző mellett, a sportegyesületen belül?
  • A sportpszichológussal csak beszélgetünk az érzéseinkről?
  • Külföldön milyen módszerekkel dolgoznak és milyen eredményeket érnek el a sportpszichológusok sportolóknál és sportcsapatoknál?
  • Mégis hogyan lehet fejben edzeni?

  Sportolóként, sportszülőként, edzőként, más tudományterületen jártas szakemberként, szakmai és egyesületi vezetőként egyaránt lehet tenni a sikerekért. A programsorozat célja, hogy közelebb hozza a sportpszichológiát és annak eszköztárát a sportolók és a sportcsapatok teljesítményét támogató személyek számára. Ez a pár alkalom azoknak szól, akik nyitottak arra, hogy a pszichológiai tudást magukba szívva egy lépéssel versenytársaik elé kerüljenek.

  Interaktív előadásainkat te magad is alakíthatod – a fentebb olvasható kérdések mellett kíváncsiak vagyunk a Te kérdéseidre is, amelyek garantáltan megválaszolásra kerülnek az alkalmak során. Sőt felfedezheted magadban azokat a mentális erősségeket is, amelyek rendelkezésre álltak eddig is, de kevéssé vagy nem ideálisan használtad.

  Az egyes alkalmak témái:

      1. Alapok, kontextus, főbb kérdéskörök (csúcsteljesítmény, sérülések, duális karrier)

      2. Stressz, Szorongás, versenyszorongás, fókuszálás

      3. Pszichoregulációs módszerek: légzés, relaxáció

      4. Célállítás, belső beszéd, mentális tréning

      5. Sportoló, szülő, edző háromszög

  Minden alkalmon bemutatásra kerül legalább egy tudományosan alátámasztott technika, amelyet egyből át is tudsz ültetni a gyakorlatba.

  Csoportunk nyitott minden sportág képviselője, kedvelője számára – hiszen a sportpszichológia mindenkinek szól. Még az is elképzelhető, hogy egy másik sportágban alkalmazott technika emel majd ki téged, az általad edzett sportolót, vagy vezetett csapatot, egyesületet a vetélytársak közül.

  Helyszín: Online, Zoom alkalmazáson keresztül

  A csoportot vezeti: Kovács Kristóf, a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa, sportpszichológus-jelölt

  Dátum: január 25. , február 1, 8., 15.,22. Hétfő esténként 19:30-tól öt héten át 

  Időtartam: 90 perc

  Ár: Most bevezető áron az 5 alkalom összesen csak 31 000 Ft! *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!

  Ha a csoportfoglalkozást ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!  A december 23-án legkésőbb este 8-ig beérkező kérésekhez tudunk még karácsony előtt utalványt küldeni!

  Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 

  Miben segíthetünk?

  Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

  Jelentkezz be telefonon!

  +36 70 329 8180