online csoportfoglalkozás

A sikeres online ismerkedés titka (online workshop)

2021. 01. 15. 17:30-21:30

A bezártság megnehezíti az egyedülállók dolgát, most már szinte tényleg csak az online térben lehet ismerkedni. Pszichológiai információkkal és játékokkal tarkított online workshopunkon az online kapcsolatteremtésről gondolkodunk közösen.

Jegyár
12000 Ft *(*Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!)
4 óra
max. 15 fő
elérhető 4 jegy
online Zoom

Leírás

Ismerkedni sosem egyszerű, de most különösen nehéz helyzetben vannak azok az egyedülállók, akik társat keresnek. Lecsökkent az ismerkedési lehetőségek száma, szinte csak az internet maradt, sokan azonban ódzkodnak ettől a felülettől vagy épp már sok negatív tapasztalattal rendelkeznek. 


  • Hogyan lehet jól ismerkedni a virtuális eszközök segítségével? 
  • Mire érdemes figyelni? Milyen buktatók lehetnek? 
  • Mit mond minderről a pszichológia? 
  • Hogyan vihető át az online térben létrejött kapcsolat a való életbe? 


A Mindset Pszichológia és az Orlai Produkciós Iroda közös online workshopján ezekre a kérdésekre keressük majd közösen a választ. Interaktív feladatokkal tarkított, izgalmas együtt gondolkozásra invitálunk Titeket.  


Bár drámapedagógiai módszereket is alkalmazunk, nem kell színészkedni, nem kell szerepelni, tehát introvertáltaknak is jó szívvel ajánljuk a részvételt. 


A workshopot vezetik: 

Oláh Andrea pszichológus 

Csikász Ágnes drámainstruktor, színész 

Nagy Zsombor drámainstruktor, rendező 


Időpont: január 15. 17:30-21:30 

Maximális létszám: 16 

Minimum létszám: 8 

Bevezető ár: 12 000 Ft (*Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!)


Ha a csoportfoglalkozást ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!  A december 23-án legkésőbb este 8-ig beérkező kérésekhez tudunk még karácsony előtt utalványt küldeni!


Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. 

A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180