Előadások

A negatív gondolatok hatalma

2020. 08. 24. 18:00-19:30

Dr. Szabó-Bartha Anett nagy sikerű előadása újra Budapesten!

Jegyár
2000 Ft
90 perc
max. 100 fő
MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98, 1062)

Leírás

„Mi van, ha nem sikerül megoldanom a feladatot? Lehet, hogy inkább el sem kellene vállalnom.”,

„Velem még egyszer ezt egy pasi/nő sem fogja megcsinálni. Inkább egyedül maradok.”,

„Félek, hogy megint szorongani fogok. Maradok inkább itthon.”,

„Vajon jól döntöttem?”,

„Mi lett volna, ha..?”,

„Mi lesz, ha…?”

Félelmek, bennünk dúló és folyton visszatérő dilemmák, kételyek, bizonytalanságok, minket kísértő múltbeli emlékek, félelmetes gondolatok – csak néhány példa a bennünk lévő nehéz belső élményekre, melyeknek könnyen a foglyaivá válhatunk. Ezekkel a visszatérő negatív érzésekkel, gondolatokkal számos módon küzdhetünk meg, mint azt a fenti példák is mutatják – elmenekülhetünk előlük, vagy küzdhetünk ellenük. De vajon ezek a megoldásaink hatékonyak? Ha nem, akkor mi működhet helyettük? Vajon miből fakad, hogy ennyi negatív gondolattal, érzéssel szembesülünk belül nap mint nap? És vajon miért tudunk olyan könnyen beleragadni ezekbe? Előadásunkban többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ, rávilágítva azokra a pszichológiai mechanizmusokra, melyek ezen jelenségek hátterében állnak.


Végül megismerhetsz néhány olyan egyszerű technikát, módszert, melyek segítségével hatékonyabban kezelhetjük ezeket az életünket nehezítő belső élményeket, és mondhatunk nemet a negatív gondolatainkra.

Előadó: Dr. Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus, családterapeuta, a Mindset Pszichológia Terápiás & Tanácsadó Központjának pszichológusa

Időpont: 2020. 08.24. hétfő (18:00-19:30)
Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98, 1062)
Maximális létszám: 100 fő

Kapunyitás: 17:30. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Jegyár: 2000 Ft (diákoknak 15% kedvezmény a mindset_diak kuponkód használatával)

•••

A környezettudatosság érdekében nem szükséges jegyet nyomtatni az eseményre, a helyszínen a beengedés vendéglista alapján történik. Jegyvásárlást követően az eseményre való belépéshez jegyre nincs szükség, vendégeinknek elég a nevüket bemondaniuk a regisztráció során.közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180