Pszichológiai tanácsadás

Háromalkalmas pszichológiai tanácsadás

Közelednek az ünnepek és egyedül kell töltened? Lepd meg magad önismereti élménnyel! Vásárolj háromalkalmas egyéni pszichológiai tanácsadásra jogosító utalványt.

Jegyár
43200 Ft
max. 20 fő
elérhető 0 jegy

Leírás

Egyedül is teljesértékűnek érezheted magad. Gondoskodj a saját boldogságodról! Mi segítünk neked felfedezni erőforrásaidat! Az ünnepek alkalmával kedvezményesen vásárolhatsz háromalkalmas egyéni pszichológiai tanácsadásra jogosító utalványt. Támogasd mentális egészségedet, és fejlődjünk együtt! Rendeld meg most a háromalkalmas pszichológiai konzultációs bérletünket, amelyre 20 százalék kedvezményt biztosítunk!

Az ajándékutalvány felhasználási feltételei:

  • A megrendelés után e-mailben küldjük el a nyomtatható utalványt és a rendelési azonosítót.
  • Ne felejtsd el ráírni a nevet, a rendelési azonosítót, illetve a vásárlás dátumát, hogy bejelentkezéskor azonosítani tudjuk a vásárlás részleteit!
  • Bejelentkezni e-mailben, a mindset@mindsetpszichologia.hu címen, vagy telefonon, a +36 70 329 8180 telefonszámon lehet.
  • Az egyeztetés során is szükségünk lesz az ajándékkártyán található rendelési azonosítóra.
  • Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, érvényességi ideje a vásárlástól számított 6 hónap.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180