online csoportfoglalkozás

Autogén tréning (online csoport)

2021. 04. 10. 10:00-15:00

Sajátítsd el az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott relaxációs módszer alapjait, hogy csökkentsd a stresszt, a kimerültséget és hatékonyabban tudj kikapcsolódni, pihenni.

Jegyár
16000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!
5 óra
max. 10 fő
elérhető 2 jegy
online Zoom

Leírás

 • Sokszor érzed magad túlterheltnek, kimerültnek? 
 • Sok stresszel szembesülsz a hétköznapokban? 
 • Úgy érzed, fogytán vannak a tartalékaid?
 • Problémáid vannak az elalvással vagy felriadsz éjszaka?
 • Nem tudod, hogyan kapcsolj ki, de érzed, hogy nagy szükség lenne rá?  

Ha a fentiek közül egy kérdésre is igennel válaszoltál, érdemes részt venned autogén tréning online csoportunkon, ahol megismerheted és elsajátíthatod ennek a hatékony relaxációs módszernek az alapjait, amely rendszeres gyakorlásával máris sokat tehetsz mentális jóllétedért, sőt, nem csak a lelki, hanem fizikai egészséged megőrzésérért is! 
Az autogén tréning az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott relaxációs módszer, mely során az ember magára irányuló figyelmével megtanulja testi érzeteit kontrollálni, és ezáltal lelki harmóniát teremteni. A gyakorlatok által rövid idő alatt akár több órányi pihenéssel felérő, fiziológiailag és pszichésen is pihentető állapot érhető el. 

Az autogén tréning bizonyítottan jótékony hatásai: 

 • Segíti a testi és pszichés ellazulást 
 • Fejleszti az önismeretet, azon belül is a testi önismeretet 
 • Könnyebbé teszi az elalvást és pihentetőbbé teszi az alvást   
 • Oldja a szorongást 
 • Támogatja az immunrendszert, hozzájárul az egészség megőrzéséhez 
 • Erősíti a koncentrációs képességet, fokozza a teljesítményt 
 • Alkalmazásával csökken a fájdalomérzet, egyes pszichoszomatikus tünetek elmúlhatnak 
 • Pozitív hatással van a keringésre, a vérnyomásra 

Azoknak ajánljuk a módszer elsajátítását, akik mindennapi életükben leterheltek, úgy érzik, hogy energiájuk kifogyóban van, feltöltődésre vágynak. Az alkalom során az autogén tréning alapjait sajátíthatod el, melyek alkalmazásával máris könnyebbé válhat a hétköznapi feszültségekkel és a stresszel való megküzdés. A csoportos forma előnye, hogy a foglalkozást vezető szakember figyelmén túl a hasonló cipőben járó csoporttagok jelenléte meghozza azt a támogató felismerést, hogy nem vagyok egyedül az érzéseimmel, a problémáimmal. 

A csoportot vezeti Gyüre-Lihovay Szandra tanácsadó szakpszichológus és autogén tréner. 
Időpont: április 10.  10:00 – 15:00 
Időtartam: 5 óra szünetekkel 
Maximális létszám: 10 fő 
Ár: 16 000 Ft Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!

Ha a csoportfoglalkozást ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel.  


közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180