online csoportfoglalkozás

Célok nélkül mit érek én? - célkijelölő online workshop Limpár Imrével ÚJRA

2021. 02. 02. 17:30-21:30

Ebben a bizonytalan helyzetben különösen fontos, hogy legyenek céljaink. Hogyan segít egy jól meghatározott cél és mire érdemes figyelni a célok kijelölésekor, hogy biztos megvalósítsuk őket? Ebben segít legújabb online workshopunk, amelyet a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétlünk februárban!

Jegyár
15000 Ft **Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!
4 óra
max. 14 fő
elérhető 6 jegy
online Zoom

Leírás

Céltalan hajónak egy szél sem jó.” (Seneca) 
 
Talán soha nem volt ekkora szükség arra, hogy legyenek céljaink, tudjuk merre tartunk. Vágyakkal és kifogásokkal tele van a padlás, itt az ideje, hogy valódi célokat határozzunk meg és meg is valósítsuk őket! 
Cél nélkül csak lézengeni lehet a saját életünkben, de létezni nem! – vallja Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus, aki legújabb workshopunk során abban segít a résztvevőknek, hogy átvegyék az irányítást az életük felett még a legnehezebb pillanatokban is.  
Az igazi, jól meghatározott célok jelentik a változás első titkos összetevőjét. 


A workshop tartalma:  
- A célok logikája: vágyak vs. célok 
- A célok csapdái: tervek vs. célok
- Hosszabbtávú vs. rövidtávú lehetőségeink 

- Részletes célkijelölés metodika 
- Akcióterv készítése 


A workshop vezetője Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus. 
A workshop időpontja: február 2. 17:30 
Időtartama: 4 óra 1 szünettel 
Maximális létszám: 16 fő

Ár: 15 000 Ft (Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)


Ha a csoportfoglalkozást ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!  A december 23-án legkésőbb este 8-ig beérkező kérésekhez tudunk még karácsony előtt utalványt küldeni!


Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 
Ha a csoportot ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180