Csoportfoglalkozás

Családállítás csoport - segítő csoporttag

2020. 09. 13. 10:00-18:00

Hallottál már a családállítás módszeréről? Szívesen felfedeznéd, mit rejt családi történeted és ez hogyan áll kapcsolatban jelenlegi problémáddal? Egyalkalmas családállítás csoportunkon részt vehetsz állító vagy segítő csoporttagként!

Jegyár
7000 Ft
6 óra
max. 12 fő
elérhető 10 jegy
Mindset Terápiás &Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota
Önismereti élmény

Leírás

A családállítás olyan egyalkalmas, hatékony problémamegoldó pszichológiai módszer, ami elsősorban nem a saját élettörténetünkben gyökerező okokat kutatja, hanem tapasztalati úton azt találta, hogy lehetnek olyan problémáink, amelyet szüleinktől, nagyszüleinktől, egyéb felmenőinktől „megörököltünk”. Bővebben a módszerről ebben a cikkünkben olvashatsz.

A csoportot Sas Viktória pszichológus és családállító terapeuta vezeti, a Mindset Pszichológia Élet és Pszichológia rovat tagja.

„A módszer sajátossága, hogy látatlanban nehézséget okoz elmagyarázni működését. Érdemes ezért saját tapasztalatot szereznünk róla. A csoporton úgy is részt lehet venni, hogy nem visszük még „vásárra a bőrünket” saját témával, hanem mások állításán keresztül ismerkedünk meg a módszerrel. Ezt azoknak ajánlom, akik még sosem voltak családállításon. Ha rákapunk az ízére, mindig tudni fogjuk, mikor nyúljunk ehhez a módszerhez, hogy segítségével ráláthassunk problémánk hátterére, és jó eséllyel változtathassunk is rajta. A családállítást rendkívül hatékony és erős módszernek tartom, hatalmas löketet tud adni elakadások feloldásában. Egy vizsgálat szerint a családállításon résztvevők 78%-ának életében markáns pozitív változások álltak be, 14%-uknak javult az állapota, a többi esetben a családállítás hatástalan maradt. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a családállítás nem varázspálca. Inkább egy eszköz, ami segíthet elindulni egy úton. Olyan is van, hogy rögtön megoldódik általa a hozott téma, és olyan is van, hogy további lépéseket érdemes tennünk a változás érdekében, például elmenni pszichológushoz.”  - Sas Viktória


---

A csoportra lehetőség van állító és segítő csoporttagként jelentezni. Ebben az eseményben segítő csoporttagságra vehetsz jegyet, 9 000 Ft-os áron. Amennyiben állítóként szeretnél részt venni, kattints ide. A segítő résztvevők segítik a csoporton történő családállításokat, ezáltal megismerhetik magát a módszert és rengeteg értékes tapasztalattal gazdagodhatnak.

A csoport időtartama az állító tagok számától függően változhat.

Kérjük, hogy minden csoporttag maradjon a teljes csoportfoglalkozás ideje alatt, ezzel is segítve állításának megvalósulását.

Egy csoport minimum 3 állító és 2 segítő jelentkezése esetén indul el.

A részvételi díj tartalmazza a helyszínen történő kávé- és teafogyasztást. A nap során egy hosszabb ebédszünetet tartunk. A helyszínen a csoporttagok rendelkezésére áll mikrohullámú sütő, így hozhatnak saját ételt, vagy igénybe vehetik a Batthyány tér környékén található éttermeket, boltokat. 

 Az állító csoporttagok számára e-mailben szűrőkérdéseket küldünk a csoport előtt, melyek megválaszolása feltétele a csoporton való részvételnek. Amennyiben nem érkezett meg erről szóló levelünk, ellenőrizd a Spam/Levélszemét mappát! Ha ott sem találod, írj nekünk a segitunk@mindsetpszichologia.hu címre.

A részvétel a módszer jellegéből fakadóan napi több óra jelenlétet jelent egy zárt teremben, maszk nélkül, valamint a résztvevők várhatóan a normál privát szféránál nagyobb teret nem tudnak tartani egymástól, illetve előfordulhat az egymással való érintkezés. A csoporton minden résztvevő saját felelősségre vesz részt, amelyről a foglalkozás előtt a helyszínen nyilatkozniuk kell. Kérjük, csoportunkra ezen szabályok figyelembevételével jelentkezzetek!

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180