Bérlet

Egyalkalmas bérlet

2021. 09. 25.

Ajándékozz tudást és fejlődést! Lepd meg szeretteidet a Mindset Pszichológia exkluzív eseményeivel!

Jegyár
3500 Ft
max. 1 fő
elérhető 0 jegy
Budapest
Értékes ajándék

Leírás

Pszicho-Kávéházainkon felfedezzük a pszichológia ezer arcát! Rendezvényeinken a pszichológia legmélyebb árnyalataival is megismerkedhetsz, havi több alkalommal, az ország legjobb szakemberei segítségével. Ajándékkártyáink kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy élmény és tudás kerülhessen a fa alá. Megrendelés után emailben küldjük el a nyomtatható ajándékkártyát számodra – ne felejtsd el ráírni a rendelési azonosítódat, hogy jelentkezéskor tudjuk azonosítani szerettedet!

Hogyan történik az ajándékkártyával történő rendezvénylátogatás?

1. Írj egy emailt a mindset@mindsetpszichologia.hu címre, a levél tárgya legyen „Bérletes rendezvénylátogatás”. Írd meg számunkra az ajándékkártyádon található rendelésszámot (az online vásárláshoz tartozó sorszám), és hogy melyik előadásunkra szeretnél jönni.

2. A jelentkezés után nincs más dolgod, mint eljönni az előadásra, a bejáratnál jelezni, hogy ajándékkártyával rendelkező résztvevő vagy. Neved szerepelni fog a vendéglistán!

3. Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180