Három alkalmas mentális versenyfelkészítő workshop sportolóknak

FEJBEN DŐL EL

2022. 06. 02. 15:30-19:30

Versenyszerűen sportolsz? A fizikai felkészültség mellett fejben is ott szeretnél lenni a rajtvonalnál? Jelentkezz három alkalmas sport workshopunkra, melyen segítünk, hogy mentálisan is megedződhess a versenyre!

Jegyár
30000 Ft
4 óra
max. 12 fő
workshop

Leírás

Három alkalmas sport workshopot tartunk, melyek célja, hogy az edzések során megszerzett felkészültséget mentálisan is be tudd építeni.

Szeretettel várunk, amennyiben:

  • hobbi- vagy élsportoló vagy, és nyáron futó-, triatlon-, crossfit-, úszó-, tánc-, súlyemelő- vagy bármely más versenyen rajthoz állsz;
  • szeretnéd megtanulni, hogyan izgulhatnál kevésbé a rajtnál;
  • szeretnél könnyebben megküzdeni a verseny során feltörő negatív gondolatokkal;
  • tudod, hogy a célba éréssel nem ér véget a verseny, és eszközökre van szükséged a következő lépéshez.

Olyan gyakorlatokon vehetsz részt, melyek keretein belül sportpszichológusok segítenek fejleszteni a mentális állóképességedet. Mert végső soron minden fejben dől el! A csoportot vezeti dr. Menczel Zsuzsa, tanácsadó szakpszichológus, a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központ Sportpszichológiai műhelyének vezetője, illetve Sárkány Dominik, sportpszichológus-jelölt.

Alkalmak időpontjai:

  1. június 2. (csütörtök) 15.30–19.30
  2. június 9. (csütörtök) 15.30–19.30
  3. június 15. (szerda) 15.30–19.30

Minden alkalom 4x60 perc, szünetekkel.

A három alkalmas workshop ára 30.000 Ft, amely egyben fizetendő. A csoport minimum 7 fő jelentkezése esetén indul el. A maximális létszám 12 fő.

A csoportba való jelentkezés része egy rövid videós interjú, amelyben felmérjük a jelentkezők igényeit és megválaszoljuk kérdéseiket. Ennek előrelátható időpontja: május 26. délután. Az interjú időpontját rugalmasan tudjuk kezelni.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180