Ajándékutalvány

Gasztropszichológiai önismereti csoport – 1 alkalom

Ajándékozz élményt és fejlődést! Az ajándékutalvány Budapest első gasztropszichológiai témájú önismereti csoportjára érvényes, amelyre reméljük mielőbb személyesen is sor kerülhet!

Jegyár
9000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal!
3 óra
max. 100 fő
elérhető 99 jegy
Mindset Pszichológiai Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota

Leírás

Ajándékkártyánk kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy egy különleges élmény kerülhessen a fa alá!
A gasztropszichológia fiatal és modern ága a pszichológiának. Azonban az ételek és maga az evés szerves részét képezik a népi szokásoknak, hagyományoknak. Nem hiába maradtak fenn a mondások is: „a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út” vagy „evés közben jön meg az étvágy”. Mi most a saját személyiséged megismerésében segítünk téged. Elhozzuk neked a legújabb kutatási eredményeket, amelyektől biztosan leesik az állad! 

A csoportot vezeti Kacsur Adrienn pszichológus, Pszichológiai Központunk szakembere, valamint a Mindset Pszichológia Szaklap Kapcsolataink rovatának vezetője. 

A részvételi díj tartalmazza az elfogyasztott ételek és italok árát. 

Megrendelés után emailben küldjük el Neked a nyomtatható ajándékkártyát – ne felejtsd el ráírni a rendelési azonosítódat (az online vásárláshoz tartozó sorszám), hogy jelentkezéskor tudjuk azonosítani szerettedet!
A kártya beváltásához kérjük, írj egy emailt a mindset@mindsetpszichologia.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 329 8180 telefonszámon. Az e-mailben és a telefonbeszélgetés során is szükségünk lesz az ajándékkártyádon található rendelésszámra. Ha glutén, laktóz vagy bármilyen más ételallergiád van, kérjük azt is jelezd.
Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180