Bérlet

Hatalkalmas bérlet

Ajándékozz tudást és fejlődést! Lepd meg szeretteidet a Mindset Pszichológia exkluzív eseményeivel!

Jegyár
17500 Ft

Leírás

Exkluzív Pszicho-Kávéházainkon felfedezzük a pszichológia ezer arcát! Rendezvényeinken a pszichológia legmélyebb árnyalataival is megismerkedhetsz, havi több alkalommal, az ország legjobb szakemberei segítségével.

Hatalkalmas bérleteink kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy tudással és fejlődéssel lepd meg szeretteidet, vagy akár saját magadat karácsony ünnepén. Megrendelés után emailben küldjük el a nyomtatható ajándékkártyát számodra – ne felejtsd el ráírni a rendelési azonosítódat, hogy jelentkezéskor tudjuk azonosítani szerettedet!

Hogyan történik az ajándékkártyával történő rendezvénylátogatás?

1. Írj egy emailt a mindset@mindsetpszichologia.hu címre, a levél tárgya legyen „Bérletes rendezvénylátogatás”. Írd meg számunkra az ajándékkártyádon található rendelésszámot (ez az online vásárláshoz tartozó sorszám), és hogy melyik előadásunkra szeretnél jönni, hány fővel. A hatalkalmas ajándékkártyát ketten is használhatjátok, együtt három előadásunkat tudjátok meglátogatni.

2. A jelentkezés után nincs más dolgod, mint eljönni az előadásra, a bejáratnál jelezni, hogy ajándékkártyával rendelkező résztvevő vagy. Neved szerepelni fog a vendéglistán!

3. Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180