online csoportfoglalkozás

Hatékony párkapcsolati kommunikáció - online workshop

2021. 05. 21. 18:00-21:00

A rohanó mindennapok, a jelenleg minket körülvevő bizonytalanság miatt most talán még a szokásosnál is nehezebben értjük egymást, miközben talán soha nem volt ekkora szükségünk a másik támogatására. Legújabb online workshopunkkal ehhez nyújtunk segítséget.

Jegyár
6500 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!
120 perc
max. 10 fő
elérhető 8 jegy
online Zoom

Leírás

A rohanó mindennapok, a jelenleg minket körülvevő bizonytalanság miatt most talán még a szokásosnál is nehezebben értjük egymást, miközben talán soha nem volt ekkora szükségünk a másik támogatására. 

  • Megváltozott a kommunikáció köztetek? 
  • Úgy érzed, párod nem ért meg? 
  • Nem tudod, hogy fejezd ki. amit érzel, hogy ne bántsd meg a másikat? 
  • Gyakoriak köztetek a veszekedések, a nézeteltérések? 

Egy hosszú távon, jól működő kapcsolat alapja az egymásra odafigyelő, megértő kommunikáció. Online workshopunkon abban nyújtunk segítséget, hogy megértsd, hol megy félre a párbeszéd, ráláthatsz arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem azt a reakciót kapod, amire számítottál, hogy miért nem a várt hatást éred el, hanem lehet, hogy épp az ellenkezőjét.  

A felismerés mellé pedig egy módszert is kapsz, amit alkalmazva változást vihetsz igényeid, kétségeid, kéréseid kifejezésébe, és ezáltal a párkapcsolatodba. 

A workshop az ÉFT, azaz az érzelem fókuszú terápia módszerén alapul. 

A foglalkozást Benke Orsolya a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa, egészségpszichológus tartja. 

Időpont: április 30. 18:00-20:00 

Időtartam: 2 óra 

Ár: 6500 Ft Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!

A workshopra párok is jöhetnek, számukra páros kedvezményt tudunk biztostani, amelyért kérjük írjatok nekünk e-mailt vagy Facebook üzenetet!

Ha a csoportfoglalkozást ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!  

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 


közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180