Előadások

Indulatkezelési tréning

2020. 10. 03. 10:00-18:00

Könnyen dühbe gurulsz? Úgy érzed, nem tudod irányítani, hogy olyankor mit mondasz és mit teszel? Később már megbánod, de visszavonni nem tudod – a bocsánatkérés időnként már kevésnek bizonyul. Ismerd meg érzelmeid működését új tréningünkön!

Jegyár
26000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal!
9 óra
Budapest, Neuschloss Palota

Leírás

Indulatkezelési tréningünket azoknak ajánljuk, akik szeretnék érzelmi működésüket és annak mögöttes mozgatórugóit jobban megismerni, indulatos viselkedésük okaira rálátást nyerni és ezáltal tudatosabban megélni azokat az élethelyzeteket, amelyekben az érzelmeik kezelése eddig gondot okozott.

A tréning során feltérképezzük saját érzelmi stílusunkat, valamint feltárjuk az érzelmek, a gondolatok és a viselkedés közötti kapcsolatot. Emellett eszközöket is adunk számodra, hogy visszavedd az irányítást: a neurolingvisztikus programozás (NLP) módszere és relaxációs technikák segítségével tanítunk meg arra, hogy kordában tartsd indulataidat.


A tréning segít abban, hogy:

  • megismerd az érzelmeid mögött rejlő mozgatórugókat
  • megtanuld kontrollálni indulataidat
  • hideg fejjel, józanul tudj cselekedni érzelmileg megterhelő helyzetekben
  • megtanulj asszertíven kommunikálni
  • kiegyensúlyozottabb kapcsolatod legyen szeretteiddel


A tréninget vezeti Dr. Kovács Petra pszichológus.

Következő tréningünk időpontja: 2020. október 3. 10:00-18:00

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180