online csoportfoglalkozás

Indulatkezelési tréning - online csoport

2021. 02. 27. 10:00-14:00

Könnyen dühbe gurulsz? Úgy érzed, nem tudod irányítani, hogy olyankor mit mondasz és mit teszel? Később már megbánod, de visszavonni nem tudod – a bocsánatkérés időnként már kevésnek bizonyul. Ismerd meg érzelmeid működését új tréningünkön!

Jegyár
15000 Ft *(Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)
4 óra
max. 8 fő
elérhető 4 jegy
online Zoom

Leírás

Indulatkezelési tréningünket azoknak ajánljuk, akik szeretnék érzelmi működésüket és annak mögöttes mozgatórugóit jobban megismerni, indulatos viselkedésük okaira rálátást nyerni és ezáltal tudatosabban megélni azokat az élethelyzeteket, amelyekben az érzelmeik kezelése eddig gondot okozott. 

A tréning során érzelmi leltárt készítünk a leggyakrabban megélt érzelmeinkről, feltárjuk ezek kapcsolatát gondolatainkkal, viselkedéseinkkel, majd megvizsgáljuk azokat a hiedelmeket, amelyek gátolhatják a hatékony indulatszabályozást. Áttekintjük a hatékony érzelemszabályozási technikákat és konkrét eszközöket tanítunk, melyek segítenek egy-egy helyzetben megélt érzelmeid beazonosításában és indulataid megfelelő kezelésében.

A tréning segít abban, hogy:

  • tudatosítsd egy helyzetben megélt érzelmeidet
  • megismerd az érzelmeid mögött rejlő hiedelmeidet, gondolataidat 
  • megtanuld kontrollálni indulataidat 
  • tudatosan dönts arról, hogyan cselekszel érzelmileg megterhelő helyzetekben 
  • megtanuld érdekeidet érvényesíteni miközben tekintettel vagy a másikra
  • tiszteleten és kölcsönösségen alapuló kapcsolatokat tarts fenn

A workshop vezetője Tóth Eszter klinikai szakpszichológus

A workshop időpontja: február 27. 10:00

Időtartama: 4 óra 

Maximális létszám: 10 fő

Ár: 15 000 Ft (Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 

Ha a csoportot ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!


közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180