online csoportfoglalkozás

Lelki immunerősítés - online workshop

2021. 02. 23. 18:00-20:00

Fordíts két órát a lelki egészségedre! Workshopunkon pszichológiai módszereket sajátíthatsz el ahhoz, hogy örömtelibben éld meg a mindennapokat, pozitívabban tudj gondolkodni, és hatékonyabban kezeld a stresszt.

Jegyár
6500 Ft *(Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)
120 perc
max. 9 fő
elérhető 2 jegy
online Zoom

Leírás

“Ha egyelőre nem is tudunk változtatni a sorsunkon, a jelen pillanatban pozitív hozzáállást alakíthatunk ki magunkban sorsunk iránt. Aztán kinyílik ez az ajtócska, és hirtelen megállapítjuk, hogy nyitott kapuk vannak ott, ahol korábban falakat sejtettünk.” - Kurt Tepperwein

Fordíts két órát a lelki ellenállóképességed erősítésére!

A pozitív gondolkodás nemcsak a lelki, hanem a testi egészségünkre is előnyösen hat. Az optimista hozzáállás és hatékony stresszkezelés nagyobb magabiztosságot ad, javítja az általános hangulatunkat, segít rugalmasabban venni a nehézségeket, és megküzdeni a mindennapi élet sokszor leterhelő kihívásaival. A jelenlegi időszakban nagyon sok figyelmet szánunk a testi immunrendszerünk erősítésére, ám fontos, hogy ezt belülről is megtámogassuk, és minél több lelki erőforrásunkat tudjuk mozgósítani.

Legújabb foglalkozásunkon ebben nyújtunk segítséget: workshopunkon túlélőkészletet biztosítunk ahhoz, hogy rugalmasabban tudj alkalmazkodni a nehézségekhez, jobban kezelni a stresszt, és általánosságban pozitívabban gondolkodni.

Helstáb Laura, a Mindset pszichológus szakembere pszichológiai információk átadásával és technikák ismertetésével járul hozzá ahhoz, hogy kis változtatások segítségével visszanyerd a jókedved és a lelkierőd, jobban meglásd a szépet a napjaidban, és ezáltal jobban érezd magad.

A workshopon bemutatott gyakorlatok nem helyettesítik a depresszió terápiás kezelését!

Időpont: február 23. 18 óra

Időtartam: 2 óra

Maximális létszám: 10 fő

Ár: 6500 Ft (Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 

Ha a csoportot ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!


Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180