Segítségnyújtás

MENTÁLIS AKCIÓTERV

Pszichés támogatást nyújtunk a háborúval való megküzdéshez – Veletek vagyunk!

Jegyár
0 Ft

Leírás

A szomszédos országban zajló események sokunkat felkavartak. Érthető, ha negatív érzések kavarognak bennünk: aggodalom, szorongás, félelem, harag – akár mélyebben érintettek vagyunk, akár nem.
A Mindset Pszichológiánál elkötelezettek vagyunk, hogy segítséget nyújtsunk közösségünk tagjainak a háborús helyzettel való megküzdésben. Mindenkinek, aki szorongás keltőnek éli meg ezeket az időket, és különösen az érintett területeken lakó kárpátaljai magyaroknak. Ez a helyzet sokak számára otthonuk elhagyását jelenti, másoknak pedig a szeretteikért, barátaikért való aggódást. Ezért meghirdetjük Mentális Akciótervünket, melynek keretében a pszichológia tudományának minden rendelkezésünkre álló eszközével szeretnénk támogatást nyújtani.

Mentális Akciótervünk részletei:

  • Ingyenes mentális segélykérő e-mail csatornát indítunk. A segelyvonal@mindsetpszichologia.hu e-mail címen várják pszichológus munkatársaink a leveleket. Hétköznap 8 és 20 óra között itt tudnak válaszolni mindazoknak, akik a háborús konfliktus miatt pszichés támogatást szeretnének kapni.
  • Szaklapunk cikkeiben kiemelten foglalkozunk a háború okozta pszichés nehézségekkel való megküzdéssel, szorongás oldásával és traumák kezelésével.
  • Pszichológus szakembereink élő bejelentkezéseiben a háború mentális oldaláról fogunk beszélgetni. Pszichológiai módszerekkel, valamint meghívott szakértőkkel történő beszélgetésekkel szeretnénk segíteni az érintetteket.

Osszátok meg kezdeményezésünket, hogy minél több emberhez eljuttassuk a támogatást!

Közleményünk itt olvasható!

Közösségünkhöz pedig itt tudsz csatlakozni!

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180