online csoportfoglalkozás

Mindful állattartás - online workshop

2021. 03. 17. 18:00-20:30

Legújabb online workshopunkon arról osztunk meg pszichológiai információkat, hogy hogyan hatnak ránk az állatok és hogyan segíthetnek bennünket abban, hogy egy nyugodtabb, teljesebb életet élhessünk mind a saját, mind az állatunk örömére.

Jegyár
8000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!
2 óra 30 perc
max. 10 fő
elérhető 9 jegy
online Zoom

Leírás

  • Van otthon állatod? 
  • Érdekel az állattartás pszichológiája? 
  • Szeretnéd tudni, hogyan tudsz még többet kihozni az állatoddal való foglalkozásból? 
  • Szívesen beszélgetsz más állattulajdonosokkal? 
  • Érdekel, hogyan kapcsolható össze a mindfulness és az állataink? 
Legújabb online workshopunkon arról osztunk meg pszichológiai információkat, hogy hogyan hatnak ránk az állatok és hogyan segíthetnek bennünket abban, hogy egy nyugodtabb, “jelentudatosabb” életet élhessünk mind a saját, mind az állatunk örömére. Lesznek gyakorlatok is, amelyek segítségével mindenki ránézhet a saját helyzetére. A foglalkozás fontos része a tapasztalatcsere, így a többi résztvevő gondolatait megismerve egymástól is sokat tanulhatnak majd a jelentkezők. 

A csoportba mindenkit várunk, akinek van otthon állata, legyen az kutya, macska, aranyhörcsög, vagy akár kígyó. 
A foglalkozást Mezősi Daniella, pszichológus, állatasszisztált terapeuta vezeti. 
Időtartam: 2,5 óra 
Maximális létszám: 10 fő  
Helyszín: Zoom  
Időpont: március 17 18:00  
Ár: 8000 Ft (Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 

Ha a csoportot ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180