Előadás

Mindfulness szerepe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésében

2021. 06. 03. 18:00-19:30

,,Általában az egészséget és az időt nem értékeljük, amikor van, aztán amikor nincsen, akkor próbáljuk visszavásárolni. Csakhogy ez olyan, mint a zaci vagy a hitelkártya, hogy amikor beadod az egészségedet, akkor mindig sokkal drágább visszavenni.”

90 perc
max. 97 fő
elérhető 0 jegy
ZOOM
Inspiráló előadás

Leírás

Az embert próbáló helyzetek, különösen a krízisek, nehéz érzésekkel és gondolatokkal járnak együtt. Az, hogy mennyire tudunk jól működni ezekben a helyzetekben attól függ, hogy mire fókuszálunk; arra, hogy ezen nehéz érzésekkel, gondolatokkal együtt is azt tudjuk tenni, ami számunkra fontos, értékes, vagy pedig arra, hogy ezeket az érzéseket megváltoztassuk, hogy azt tehessük, ami fontos. Utóbbi az az ördögi kör, ahova a túlélő és problémamegoldó agyunk rendszerint behúz minket. Az előadásban azt nézzük meg, hogy mik azok az evolúciós minták a fejünkben, amik miatt megoldani próbáljuk az életünket, nem pedig megélni, ill. átbeszéljük azokat a készségeket, amelyek fejlesztésének segítségével kiszabadulhatunk.

Az előadást Dr. Márky Ádám, orvos és mindfulness-tréner tartja online, a Zoom felületén, amihez a linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben a jelentkezők részére.

A jegyár a programon való részvétel mellett egy letölthető munkafüzetet is tartalmaz, amelynek kitöltésével könnyebben elsajátíthatod az előadáson tanultakat.

Helyszín: Zoom, online előadás, élőben

Időpont: 2021.06.03. 18 óra

Jegyár:  2000 Ft / jegy

,,Általában az egészséget és az időt nem értékeljük, amikor van, aztán amikor nincsen, akkor próbáljuk visszavásárolni. Csakhogy ez olyan, mint a zaci vagy a hitelkártya, hogy amikor beadod az egészségedet, akkor mindig sokkal drágább visszavenni.” dr. Márky Ádám

 

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180