online csoportfoglalkozás

Olvasom magam – Bizonytalanságaim (Önismereti csoport irodalommal fűszerezve)

2020. 11. 30. 18:30-20:00

Új, irodalmi szövegeket segítségül hívó online csoportunk önismereti folyamatainkat segíti, mindig egy adott, aktuális témára fókuszálva. Novemberben a bizonytalansággal foglalkozunk, kapaszkodókat, állandóságot keresve önmagunkban.

Jegyár
5500 Ft **Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!
90 perc
max. 10 fő
elérhető 4 jegy
online Zoom

Leírás

“Az olvasás – ha élvezetet okoz – segít élni. Átélni és túlélni is.”  
Vekerdy Tamás  

Új irodalmi elemeket használó online csoportunk önismereti folyamatainkat segíti, mindig egy adott, aktuális témára fókuszálva. Novemberben a bizonytalansággal foglalkozunk, kapaszkodókat, állandóságot keresve önmagunkban.
Az irodalmi szövegek projektív felületet biztosítanak számunkra, amelyek segítségével lelkünk olyan húrjai pendülhetnek meg, amelyek hangjára régóta áhítozunk és mankóként szolgálhatminket az önismereti folyamatinkban. Az olvasás élményének felhasználása mellett az írás is bevált eszköz, amely során olyan tudattalan folyamatok kelhetnek szárnyra bennünk, amire eddig nem is gondoltunk.
Csoportunkat mindenkinek ajánljuk, aki szeret írni vagy olvasni, de nem csak nekik, hiszen az irodalom csak egy eszköz, nyelvet kínál ahhoz, hogy kifejezhessük, mi is lakozik bennünk.
A csoport egyfajta egyetemesség érzést is biztosít, hiszen megértjük, hogy gondolatainkkal, kétségeinkkel nem vagyunk egyedül. Úgy nézhetünk rá önmagunkra, hogy közben mások perspektívájának megismerésével tágíthatjuk világnézetünket. A csoport nyílt, az alkalmakhoz bárki csatlakozhat.

A csoportot Szabó Jennifer, a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa, irodalomterapeuta-jelölt vezeti. 

Időpont: november 30. 18:30 

Időtartam: 1.5 óra  

Létszám: Max 10. fő 

Ár: 5500 Ft  (*Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 
 

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180