online csoportfoglalkozás

Önbizalom tréning - 2 x 4 órás online workshop

2021. 04. 27. 17:30-21:30

Szabadulj meg az önbizalomhiánytól! Tréningünkön olyan kézzel fogható technikákat adunk át, amellyel az önbizalmad hullámzását keretek között tudod tartani és a 2 alkalom végén az önbizalomhiány helyett a magabiztosság által vezetheted az életed.

Jegyár
19500 Ft **Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!
8 óra
max. 12 fő
elérhető 10 jegy
online Zoom

Leírás

Szabadulj meg az önbizalomhiánytól!

Az önbizalom kérdésköre mindenkit érint. Sokan úgy gondolják, hogy velünk született tulajdonság, miközben a legtöbben megtapasztalják ennek hullámzását az életük különböző szakaszaiban, attól függően, hogy mely szerepüknek tesznek épp eleget, de akár egy napon belül is ingadozhat magabiztosságunk mértéke. Az önbizalom sok mindennek az alapja lehet, mentális jóllétünk szempontjából is fontos tényező, ugyanakkor túlzott mértéke nem minden esetben előrevivő. 

Egy csoportos formájú közös, belső utazásra invitálunk. Tréningünk célja, hogy olyan kézzel fogható technikákat tanítunk Neked, amellyel az önbizalmad szintjének hullámzását optimális keretek között tudod tartani és ennek idejét is minél hosszabb ideig fenn tudod tartani. Az alkalmak végére igyekszünk elérni, hogy az önbizalomhiány helyett a magabiztosság által vezethesd az életed.  

Neked szól a tréning, ha: 

 • céljaid és álmaid megvalósítását halogatod, 
 • szinte szándékosan akadályokat gördítesz magad elé, 
 • kérdőjelekkel övezed magad és megkérdőjelezed legtöbb tettedet, 
 • nehezedre esik másokkal kommunikálni, 
 • társaságban vagy a munkahelyen inkább magadban tartod értékes gondolataidat, 
 • úgy érzed nem vagy elég jó. (Pedig DE!) 

Tematika: 

 • Én és a magabiztosság 
 • Erősségek és fejlesztendő területek azonosítása 
 • Önegyüttérzés 
 • Légzés, tudatos jelenlét 
 • Hála 
 • Gyakori gondolatok, hiedelmek felismerése 

A csoport egyfajta egyetemesség érzést is biztosít, hiszen megértjük, hogy gondolatainkkal, kétségeinkkel nem vagyunk egyedül. 

A csoportot Kovács Kristóf, a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa, sportpszichológusa vezeti.  

Időpont: április 27 és május 4. 17:30 - 21:30

Időtartam: 4 óra / alkalom

Létszám: max 12. fő 

Ár: 23000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!

Ha a csoportfoglalkozást ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot! 

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180