Ajándékutalvány

Önismereti élményfestés – 1 alkalom

Ajándékozz élményt! Az ajándékutalvány egy önismereti élményfestés csoporton való részvételre érvényes. Művészetpszichológiai foglalkozásunkon megtapasztalhatod: minden emberben ott rejlik az alkotótehetség és közben magadhoz is közelebb kerülsz. Mindenki egy gyönyörű, egyedi olajfestménnyel térhet haza!

Jegyár
12000 Ft
3 óra 30 perc
Mindset Pszichológiai Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota

Leírás

Ajándékkártyánk kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy egy különleges élmény kerülhessen a fa alá!

Partos Eszter festőművész és art coach segítségével sajátíthatod el a klasszikus olajfestés technikáját, miközben jobban megismerheted önmagad és rátalálhatsz a benned rejlő kreatív énedre. Alkotni nem csupán kikapcsolódás, hanem egy olyan élményterápia, amelyet nálunk sajátíthatsz el, és amely otthon is kiszakíthat a rohanó mindennapok szorításából.  

Ezen a foglalkozáson megtapasztalhatod, hogy minden emberben ott rejlik az alkotótehetség. Mindenki egy gyönyörű, egyedi olajfestménnyel tér majd haza, ami mindig a benne szunnyadó rejtett képességekre emlékezteti majd. Tapasztald meg, hogy a festés egy stresszoldó örömforrás, élvezd a nyugalmát és a kreatív alkotás szorongáscsökkentő hatását a hétköznapjaidban is! Várunk kezdőket és haladókat is egyaránt, mert az alkotás nem csak a művészek kiváltsága! Ne feledd: 

„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát” - Pablo Picasso

A csoport díja tartalmazza az anyagköltséget is.

 

Megrendelés után emailben küldjük el Neked a nyomtatható ajándékkártyát – ne felejtsd el ráírni a rendelési azonosítódat (az online vásárláshoz tartozó sorszám), hogy jelentkezéskor tudjuk azonosítani szerettedet!

A kártya beváltásához kérjük, írj egy emailt a mindset@mindsetpszichologia.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 329 8180 telefonszámon. Az e-mailben és a telefonbeszélgetés során is szükségünk lesz az ajándékkártyádon található rendelésszámra. Ha glutén, laktóz vagy bármilyen más ételallergiád van, kérjük azt is jelezd.

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180