Csoportfoglalkozás

ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS

2021. 09. 24. 18:00-21:30

Tapasztald meg a benned is ott rejlő alkotótehetséget a művészetpszichológiai foglalkozásunkon! A workshopunk végén egy gyönyörű, egyedi olajfestménnyel térsz majd haza, ami mindig a benned szunnyadó rejtett képességekre emlékeztet majd.

Jegyár
12000 Ft
3 óra 30 perc
max. 7 fő
elérhető 0 jegy
Neuschloss Palota
Kreatív alkotás

Leírás

Sajátítsd el a klasszikus olajfestés technikáját és közben ismerd meg jobban önmagad is! Workshopunkon egy képzőművész és coach segítségével lelhetsz rá a benned rejlő kreatív énedre. Alkotni nem csupán kikapcsolódás, hanem egy olyan élményterápia, amelyet nálunk sajátíthatsz el, és amely otthon is kiszakíthat a rohanó mindennapok szorításából.

Ezen a foglalkozáson megtapasztalhatod, hogy minden emberben ott rejlik az alkotótehetség. Mindenki egy gyönyörű egyedi olajfestménnyel tér majd haza, ami mindig a benne szunnyadó rejtett képességekre emlékezteti majd. Tapasztald meg, hogy a festés egy stresszoldó örömforrás, élvezd a nyugalmát és a kreatív alkotás szorongáscsökkentő hatását a hétköznapjaidban is! Kezdőket és haladókat is egyaránt várunk, mert az alkotás nem csak a művészek kiváltsága.


„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.” – Pablo Picasso

---
A csoport minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el. A maximális létszám 10 fő. A jegyek szeptember 22-ig kaphatóak! A csoport díja magában foglalja az anyagköltséget is.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180