online csoportfoglalkozás

Önismereti online workshop párkeresőknek

2021. 03. 11. 18:30-21:00

Miért nem találok párt? Mit tehetek azért, hogy megtaláljam a társam? - Ha benned is felmerülnek ezek a kérdések, legújabb workshopunk neked szól! A tréningen önismereti szempontból vizsgáljuk a párválasztás, párkeresés kérdéseit, közösen gondolkodunk párkeresési szempontjainkról, miközben megosztjuk egymással az egyedülléttel kapcsolatos érzéseinket, tapasztalatainkat.

Jegyár
8000 Ft *(Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)
2 óra 30 perc
max. 7 fő
elérhető 1 jegy
online Zoom

Leírás

Napjainkban ismerkedési lehetőségeink tárháza kiszélesedett, mégis sokkal több az egyedülálló. Statisztikák szerint, az emberek ¾-e nem talál stabil párkapcsolatot 30 éves koráig.  

  • Miért nem találok párt? 
  • Mit rontok el az első találkozásnál? 
  • Mitől leszek szerethető? 
  • Honnan tudom, hogy mit akar a másik? 

Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Párkeresőként könnyen kialakulhat bennünk az az érzés, hogy csak egyszer kell jól választanunk, akivel elég jól összeillünk és egymásra találunk. Emiatt hajlamosak vagyunk folyamatosan az elérhető legjobb partner után kutatni, és elveszni a lehetőségek tárházában, miközben rengeteget csalódunk és egymás meg nem értése miatt bizonytalankodunk. Párkeresés során fontos, hogy tudjuk-e valójában milyen szempontrendszer alapján keresünk magunknak párt. Mit várunk el férfiként/nőként a másik féltől és elgondolkodtunk-e már azon, hogy mi mit tudunk nyújtani egy kapcsolatban?  

A tréningen önismereti szempontból vizsgáljuk a párválasztás, párkeresés kérdéseit, közösen gondolkodunk párkeresési szempontjainkról, miközben megosztjuk egymással az egyedülléttel kapcsolatos érzéseinket, tapasztalatainkat. 

Oláh Andrea, a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa pszichoedukációval ötvözött önismereti utazásra hív, amely során megértheted saját igényeidet, megfogalmazhatod a határaidat és egy új szemszögből nézhetsz rá a kapcsolatteremtés, a kapcsolatok jelenlegi tendenciáira. Tapasztalataink szerint az elhangzott hasznos információk és felismerések mellett sokat ad a résztvevőknek az is, hogy a sorstársak tapasztalatait meghallgatva felismerik, hogy nincsenek egyedül problémáikkal. 

Időpont: március 11. 18:30

Időtartam: 2,5 óra

Ár: 8 000 Ft (Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény, diákoknak a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban találják a kuponkódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik. A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 

Ha a csoportot ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180