Csoportfoglalkozás

Páros élményfestés

2020. 10. 17. 10:00-14:00

Művészetpszichológiai foglalkozásunkon megtapasztalhatjátok, hogyan tudtok egymásra hangolódni, miközben nem veszítitek el egyéniségeteket. A remek kikapcsolódási és önismereti lehetőség végén egy egyedi, közösen festett olajfestménnyel térhettek haza.

Jegyár
20000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal!
4 óra
max. 5 fő
elérhető 3 jegy
Mindset Pszichológiai Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota
kreatív alkotás

Leírás

Partos Eszter festőművész és art coach segítségével sajátítjátok el a klasszikus olajfestés technikáját, miközben jobban megismeritek egymást pároddal, és festés közben mélyebben egymásra hangolódhattok. Az alkotás tapasztalata pedig más élethelyzetekben is segíti majd a kapcsolatotokat. Az élményfestés során egymás rezdüléseit figyelve alkothattok meg egy két részből álló közös festményt, amely egyéniségeteket megőrizve alkot pároddal egy közös egészet. Az egyedi olajfestményt a foglalkozás végén hazavihetitek, hogy otthonotok falán emlékeztessen benneteket az együtt toltött élményre. Ne feledjétek: 

„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát” – Pablo Picasso

Párok, házaspárok, testvérpárok, barátok és szülő-gyermek párosok jelentkezését is várjuk!

A csoport legalább 3 pár jelentkezése esetén indul el, a maximális létszám 5 pár. 

A csoport díja egy pár számára 20 000 Ft, ami tartalmazza az anyagköltséget is.

Ha a páros élményfestést ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

- - - - - - - - - 


Tekintettel a rendkívüli gyorsasággal változó járványügyi helyzetre, Intézményünk minden lehetséges módon azon dolgozik, hogy hatékonyan lépjen fel a koronavírus (COVID-19) fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében. A kialakult hazai és a nemzetközi járványügyi helyzetre való tekintettel Intézményünkben is jelentősen szigorított higiéniai protokollok kerültek bevezetésre klienseink, az eseményeken résztvevő vendégeink és dolgozóink egészségének védelmében.  

Kérjük, hogy amennyiben a koronavírus (COVID-19) fertőzésre jellemző tüneteket (gyengeségérzés, lázas állapot, hőemelkedés, száraz köhögés, íz- vagy szagérzékelés elvesztése) észleled magadon, maradj otthon és NE gyere el csoportfoglalkozásunkra! 

A rendezvényeken, csoportfoglalkozásokon mindenki saját felelősségre vesz részt. 

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180