Előadások

Páros élményfestés

2020. 09. 12. 10:00-14:00

Művészetpszichológiai foglalkozásunkon megtapasztalhatjátok, hogyan tudtok egymásra hangolódni, miközben nem veszítitek el egyéniségeteket. A remek kikapcsolódási és önismereti lehetőség végén egy egyedi, közösen festett olajfestménnyel térhettek haza.

Jegyár
20000 Ft
04 óra 00 perc
max. 10 fő
Mindset Terápiás &Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota
Kreatív alkotás

Leírás

Partos Eszter festőművész és art coach segítségével sajátítjátok el a klasszikus olajfestés technikáját, miközben jobban megismeritek egymást pároddal, és festés közben mélyebben egymásra hangolódhattok. Az alkotás tapasztalata pedig más élethelyzetekben is segíti majd a kapcsolatotokat. Az élményfestés során egymás rezdüléseit figyelve alkothattok meg egy két részből álló közös festményt, amely egyéniségeteket megőrizve alkot pároddal egy közös egészet. Az egyedi olajfestményt a foglalkozás végén hazavihetitek, hogy otthonotok falán emlékeztessen benneteket az együtt toltött élményre. Ne feledjétek: 

A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát” – Pablo Picasso


---

Párok, házaspárok, testvérpárok, barátok és szülő-gyermek párosok jelentkezését is várjuk!

A csoport legalább 3 pár jelentkezése esetén indul el, a maximális létszám 5 pár. 

A csoport díja egy pár számára 20 000 Ft, ami tartalmazza az anyagköltséget is.

Ha a páros élményfestést ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180