Csoportfoglalkozás

PÁROS ÉLMÉNYFESTÉS

2021. 09. 25. 10:00-14:00

Tapasztaljátok meg a pároddal vagy egy barátoddal a művészetpszichológiai foglalkozásunkon, hogyan tudtok úgy egymásra hangolódni, hogy közben nem veszítitek el egyéniségeteket sem! A remek kikapcsolódási és önismereti lehetőség végén pedig egy egyedi, közösen festett olajfestménnyel tértek majd haza.

Jegyár
20000 Ft
4 óra
max. 4 fő
elérhető 3 jegy
Neuschloss Palota
Kreatív alkotás

Leírás

Workshopunkon Partos Eszter festőművész és art coach segítségével sajátítjátok el a klasszikus olajfestés technikáját, miközben jobban megismeritek egymást pároddal. Az alkotás tapasztalata pedig más élethelyzetekben is segíti majd a kapcsolatotokat. Az élményfestés során egymás rezdüléseit figyelve alkothattok meg egy két részből álló közös festményt, amely egyéniségeteket megőrizve alkot pároddal egy közös egészet. Az egyedi olajfestményt a foglalkozás végén hazavihetitek, hogy otthonotok falán emlékeztessen benneteket az együtt töltött élményre. 


„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.” – Pablo Picasso


Párok, házaspárok, testvérpárok, barátok és szülő-gyermek párosok jelentkezését is várjuk!

-----

A csoport legalább 2 pár jelentkezése esetén indul el, a maximális létszám 5 pár. A jegyek szeptember 22-ig kaphatóak! A csoport díja magában foglalja az anyagköltséget is.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180