Ajándékutalvány

Páros élményfestés nem csak pároknak – 1 alkalom

Ajándékozz élményt és fejlődést! Foglalkozásunk nem csak párok, hanem barátok, családtagok számára is kiváló ajándék. Megtapasztalhatjátok, hogyan tudtok egymásra hangolódni, miközben nem veszítitek el egyéniségeteket. A remek kikapcsolódási és önismereti lehetőség végén egy egyedi, közösen festett olajfestménnyel térhettek haza.

Jegyár
20000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal!
4 óra
max. 100 fő
elérhető 98 jegy

Leírás

Ajándékkártyánk kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy egy különleges élmény kerülhessen a fa alá!

Partos Eszter festőművész és art coach segítségével sajátítjátok el a klasszikus olajfestés technikáját, miközben jobban megismeritek egymást pároddal, és festés közben mélyebben egymásra hangolódhattok. Az alkotás tapasztalata pedig más élethelyzetekben is segíti majd a kapcsolatotokat. Az élményfestés során egymás rezdüléseit figyelve alkothattok meg egy két részből álló közös festményt, amely egyéniségeteket megőrizve alkot pároddal egy közös egészet. Az egyedi olajfestményt a foglalkozás végén hazavihetitek, hogy otthonotok falán emlékeztessen benneteket az együtt toltött élményre. Ne feledjétek: 

„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát” – Pablo Picasso

Párok, házaspárok, testvérpárok, barátok és szülő-gyermek párosok jelentkezését is várjuk!

A csoport díja tartalmazza az anyagköltséget is.


Megrendelés után emailben küldjük el Neked a nyomtatható ajándékkártyát – ne felejtsd el ráírni a rendelési azonosítódat (az online vásárláshoz tartozó sorszám), hogy jelentkezéskor tudjuk azonosítani szerettedet!

A kártya beváltásához kérjük, írj egy emailt a mindset@mindsetpszichologia.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 329 8180 telefonszámon. Az e-mailben és a telefonbeszélgetés során is szükségünk lesz az ajándékkártyádon található rendelésszámra. Ha glutén, laktóz vagy bármilyen más ételallergiád van, kérjük azt is jelezd.

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180