online csoportfoglalkozás

Támogatás határok nélkül - Online segítő csoport külföldön élőknek

2020. 12. 09. 18:00-20:00

Külföldön élve a járványhelyzet bizonytalansága mellé több speciális kihívás társul, hiszen sokan nem tudják mikor tudnak újra találkozni szeretteikkel. Legújabb online csoportunkban nekik nyújtunk célzott segítséget.

120 perc
online Zoom

Leírás

A járványhelyzet mindannyiunk életébe sok bizonytalanságot hozott. Míg az első hullám alatt még talán abban bíztunk, hogy pár hónap alatt túl leszünk ezen a nehéz időszakon, most már pesszimistábban tekintünk a a jövőbe, kevesebb lelki tartalékunk van.  Külföldön élve pedig több olyan megválaszolatlan kérdéssel is szembesülhetünk, amelyek még több kétséget hoznak a mindennapokba, a karácsony közeledtével, a téli napok beköszöntével pedig ezek az gondolatok még inkább felerősödhetnek:  

 

 

  • Mikor mehetünk újra haza?  
  • Mikor láthatjuk újra otthon élő szeretteinket?  
  • Hogyan segíthetünk, ha szükségük van ránk?  
A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 
Új, kis létszámú online csoportunkkal ebben szeretnénk célzott, kifejezetten a külföldön élőknek szóló segítséget nyújtani, eszközöket adni a helyzettel való megküzdés megkönnyítéséhez. Érzéseink megosztása bizonyítottan csökkenti a szorongást, a feszültséget, a közösségi élmény segítségével a magány, az izoláció érzése csökkenhet. A csoport egyfajta egyetemesség érzést is biztosít, hiszen megértjük, hogy gondolatainkkal, kétségeinkkel nem vagyunk egyedül.  

 

A csoportot Szabó Jennifer, a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa vezeti. 

Időpont: december 9. 18 óra 

Időtartam: 2 óra

Létszám: Max 10. fő

Ár: 10 000 Ft (*Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180