online csoportfoglalkozás

Támogatás határok nélkül - Online segítő csoport külföldön élőknek

2020. 12. 09. 18:00-20:00

Külföldön élve a járványhelyzet bizonytalansága mellé több speciális kihívás társul, hiszen sokan nem tudják mikor tudnak újra találkozni szeretteikkel. Legújabb online csoportunkban nekik nyújtunk célzott segítséget.

Jegyár
12000 Ft **Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!
120 perc
max. 10 fő
online Zoom

Leírás

A járványhelyzet mindannyiunk életébe sok bizonytalanságot hozott. Míg az első hullám alatt még talán abban bíztunk, hogy pár hónap alatt túl leszünk ezen a nehéz időszakon, most már pesszimistábban tekintünk a a jövőbe, kevesebb lelki tartalékunk van.  Külföldön élve pedig több olyan megválaszolatlan kérdéssel is szembesülhetünk, amelyek még több kétséget hoznak a mindennapokba, a karácsony közeledtével, a téli napok beköszöntével pedig ezek az gondolatok még inkább felerősödhetnek:  

  • Mikor mehetünk újra haza?  
  • Mikor láthatjuk újra otthon élő szeretteinket?  
  • Hogyan segíthetünk, ha szükségük van ránk?  
A workshopon való részvételhez kamera és mikrofon bekapcsolása feltétel. 
Új, kis létszámú online csoportunkkal ebben szeretnénk célzott, kifejezetten a külföldön élőknek szóló segítséget nyújtani, eszközöket adni a helyzettel való megküzdés megkönnyítéséhez. Érzéseink megosztása bizonyítottan csökkenti a szorongást, a feszültséget, a közösségi élmény segítségével a magány, az izoláció érzése csökkenhet. A csoport egyfajta egyetemesség érzést is biztosít, hiszen megértjük, hogy gondolatainkkal, kétségeinkkel nem vagyunk egyedül.  

A csoportot Szabó Jennifer, a Mindset Pszichológiai Központ pszichológusa vezeti. 

Időpont: december 9. 18 óra 

Időtartam: 2 óra

Létszám: Max 10. fő

Ár: 12 000 Ft (*Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal, a klubtagok a klubban érik el a kódot!)

Az eseményhez a Zoom linket egy órával az időpont előtt küldjük ki emailben. Kérjük, lehetőleg laptopról csatlakozzatok, mert a mobil applikációban nem minden funkció működik.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180