Előadások

Szerezd vissza az irányítást az időd felett! - online workshop Limpár Imre szakpszichológussal

2020. 10. 29. 17:30-21:30

Vedd újra a kezedbe az irányítást az időd felett! Limpár Imre szakpszichológus különleges, kis létszámú online workshopja segít megtalálni azt a 10-20 órát, amit minden héten elveszítünk.

Jegyár
15000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal!
4 óra
max. 16 fő
online Zoom

Leírás

Nincs időm semmire!

Már ennyi az idő és még alig csináltam valamit?!

Azt se tudom hova kapjak, bárcsak 48 órából állna egy nap!


Ismerősek ezek a mondatok?

Nem vagy egyedül. Az időbeosztás az a téma, amivel szinte senki sem elégedett, amin szinte mindenki tudna javítani. Gyakran halogatunk bizonyos feladatokat, sokszor egyszerűen nem tudunk nemet mondani a ránk zúduló elvárásokra, kérésekre. Emiatt nem tudunk előre tervezni, nem tudjuk úgy véghez vinni a napi teendőket, ahogy szeretnénk, mert a külső hatásokra folyamatosan változik minden. Ha nem tudjuk uralni ezeket a helyzeteket, káosz alakulhat ki a fejünkben, de akár az egész életünkben is.


Szeretnél újra Te dönteni az idődről?

Szeretnéd újra a kezedbe venni az irányítást?

Különleges online workshopunkon abban segítünk, hogy megtaláld azt a 10-20 órát, amit rendre elveszítünk egy átlagos héten, és a lehető legtöbbet tudd kihozni az egy héten rendelkezésedre álló 168 órából.


Tartalom:

  • Az időgazdálkodás alapvető működési lehetőségei

  • Időattitűd fejlesztése

  • Időrablók kezelési lehetősége

  • Halogatás ellenszerei

  • Az alábbi módszerek biztosan bemutatásra kerülnek: időképelemzés, gy3, m=m, diH6+, pomodoro, hffp-elv, 6-os módszer, sf-mátrix

A workshop vezetője Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus.


Időpont: október 29. 17:30-21:30

A 4 órás workshop ára: 18 000 Ft

A workshop maximális létszáma 16 fő, ami garantálja mindenki számára az aktív részvételt a maximális eredmény elérése érdekében.


A workshop Zoom-on zajlik, melyhez a bejelentkezéshez szükséges információkat a workshop előtt e-mailben fogjuk elküldeni a résztvevőknek.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180