Előadások

TÁRSASÁGI EST - SZEPTEMBER - csak klubtagoknak!

2020. 09. 21. 19:00-22:00

Szeretnél megismerkedni hasonló érdeklődésű emberekkel? Érdekel a pszichológia, szívesen feltennéd kérdéseidet egy szakértőnek? Kikapcsolódnál kicsit? Társasági estünkön mindhármat megteheted!

Jegyár
3500 Ft
3 óra
max. 12 fő
Mindset Pszichológiai Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota

Leírás

Szeptember 21-én ismét Társasági est csak Mindset klubtagoknak! Fő témánk ezúttal a KIÉGÉS.

Zsidi Zsófia pszichológussal várunk Benneteket! 

Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk Számotokra, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhessetek meg, és kellemes barátságos légkörben, szórakozva tudjatok meg többet egy adott témáról és önmagatokról is. Az este szervezése során figyelembe vettük a visszajelzéseiteket: az esemény hosszabb lesz és nem csak kávéval és teával, hanem üdítővel is készülünk. A programon is módosítunk egy kicsit, de ugyanúgy lesz önismereti játék és beszélgetés is.

Egészségünk védelmében a maximális létszámot ezúttal lecsökkentettük, maximum 12 főt tudunk fogadni.

A program 22:00-ig tart.

- - - - - 

Tekintettel a rendkívüli gyorsasággal változó járványügyi helyzetre, Intézményünk minden lehetséges módon azon dolgozik, hogy hatékonyan lépjen fel a koronavírus (COVID-19) fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében. A kialakult hazai és a nemzetközi járványügyi helyzetre való tekintettel Intézményünkben is jelentősen szigorított higiéniai protokollok kerültek bevezetésre klienseink, az eseményeken résztvevő vendégeink és dolgozóink egészségének védelmében.  

Kérjük, hogy amennyiben a koronavírus (COVID-19) fertőzésre jellemző tüneteket (gyengeségérzés, lázas állapot, hőemelkedés, száraz köhögés, íz- vagy szagérzékelés elvesztése) észleled magadon, maradj otthon és NE gyere el csoportfoglalkozásunkra! 

A rendezvényeken, csoportfoglalkozásokon mindenki saját felelősségre vesz részt. 


közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180