Csoportfoglalkozás

Terülj, terülj, elmécském! – Gasztropszichológiai önismereti csoport

2020. 09. 08. 17:00-20:00

Vadonatúj élményre vágysz? Szeretsz kóstolgatni? Elkezdenéd, vagy újabb szintre emelnéd az önismeretedet? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod: nálunk a helyed, Budapest első gasztropszichológiai témájú önismereti csoportján.

Jegyár
9000 Ft *Diákoknak és klubtagoknak 20% kedvezmény a mindset_diak kuponkóddal!
3 óra
max. 8 fő
elérhető 0 jegy
Mindset Pszichológiai Tanácsadó Központ, Neuschloss Palota
Ízletes élmény

Leírás

A gasztropszichológia fiatal és modern ága a pszichológiának. Azonban az ételek és maga az evés szerves részét képezik a népi szokásoknak, hagyományoknak. Nem hiába maradtak fenn a mondások is: „a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út” vagy „evés közben jön meg az étvágy”.

Mi most a saját személyiséged megismerésében segítünk téged. Elhozzuk neked a legújabb kutatási eredményeket, amelyektől biztosan leesik az állad! Szeretnél belekóstolni a pszichológia alapjaiba? Akkor gyere el hozzánk egyedül, pároddal vagy barátaiddal!

A csoportot vezeti Kacsur Adrienn pszichológus, Terápiás & Tanácsadó Központunk szakembere, valamint a Mindset Pszichológia Szaklap Kapcsolataink rovatának vezetője


---

A csoport minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el, a maximális létszám 8 fő.

A részvételi díj tartalmazza az elfogyasztott ételek és italok árát. Ha glutén, laktóz vagy bármilyen más ételallergiád van, azt kérjük, jelezd e-mailben a segitunk@mindsetpszichologia.hu címen!

Ha a gasztropszichológiai csoportot ajándéknak szánod, jelezd nekünk e-mailben, mi pedig válaszlevélben ajándékkártyát küldünk számodra, hogy át is tudd adni az ajándékot!

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180