Élményfestő workshop

VALENTIN HÉTVÉGI PÁROS ÉLMÉNYFESTÉS

2022. 02. 12. 10:00 - 14:00

Közeleg a szerelmesek ünnepe, így egy igazán emlékezetes páros programmal készülünk nektek! Fonódjon össze egyéniségetek egy közösen megalkotott festményben, melyet később otthonotokban is kirakhattok.

Leírás

Unjátok már a szokásos Valentin-napi felhajtást? Van egy ötletünk, mivel lephetnétek meg egymást! Úgy gondoljuk, a legjobb ajándék az együtt töltött minőségi idő. Páros élményfestésünkön egyszerre ismerhetitek meg még jobban önmagatokat és párotokat is. Nem kell gyakorlott művésznek lennetek, a lényeg az alkotás öröme, és hogy jól szórakozzatok.

A közösen készített dolgok növelik az összetartozás érzését, ez alkalomból pedig saját olajfestményetekkel térhettek haza.

„Ha hallasz belül egy hangot, ami azt súgja: „nem tudsz festeni!”, akkor okvetlenül állj neki festeni, és a hang elnémul.”
Vincent Van Gogh


A csoportot Partos Nagy Eszter képzőművész és art coach vezeti.

A csoport minimum 2 pár jelentkezése esetén indul el. A maximális létszám 5 pár. 
A csoport díja egy pár számára 20 000 Ft, ami tartalmazza az anyagköltséget is.

 

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180