Hiszünk a jövő pszichológusaiban

Együttműködésben a Mathias Corvinus Collegiummal az egyetemi kereteket kiegészítő, exkluzív képzést működtetünk a pszichológiatudomány területén. Oktatás és tehetséggondozás felsőfokon – ez az MCC-Mindset Pszichológia Szakirány.

Bővebben MCC

MCC-Mindset Pszichológia szakirány

Az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzésünk rengeteg olyan szakmai, karrierépítő és közösségi pluszt tartogat a hallgatók számára, amelyek Magyarországon nem, vagy csak nehezen hozzáférhetőek. 

Bővebben Jelentkezés

Személyre szabott oktatás, szálláslehetőség a Gellérthegyen, exkluzív kurzusok a legjobb hazai és külföldi szakemberekkel, ingyenes nyelvoktatás, a legjobb álláslehetőségek, interdiszciplinaritás, színvonalas szellemi műhely, publikációs lehetőség az ország legolvasottabb pszichológiai médiumában, pezsgő szakmai-baráti társaság és sokszínű, támogató, életen át összetartó közösség. Ez az MCC-Mindset Pszichológia szakirány, ahol te alakítod a kereteket. Itt kíváncsiak vagyunk a véleményedre, segítünk megvalósítani az ötleteid. Ha pszichológus hallgató vagy, jelentkezz hozzánk!

A képzési program szakmai fővédnöke prof. dr. David Venter pszichológus, a belgiumi Vlerick Management School professzora, Nelson Mandela egykori kommunikációs tanácsadója, a Harvard Egyetem állandó vendégoktatója. A professzorról itt írtunk részletesebben. Az MCC-Mindset Pszichológia Szakirány szakmai vezetője Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta. A szakirányt Partos Bence, a Mindset Pszichológia társtulajdonosa vezeti. 

Oktatóink

Prof. dr. David Venter

pszichológus, a Harvard oktatója

Partos Bence

szakirányvezető, Mindset-tulajdonos

Kozma-Vízkeleti Dániel

kiképző család-pszichoterapeuta

Dr. Forgács Attila

klinikai szakpszichológus

Szabó Gabriella

pszichoterapeuta 

Dr. Kádár Annamária

pszichológus, tréner

Mathias Corvinus Collegium

Az MCC Magyarországon az oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzési formát valósít meg az általános iskola felső tagozatától kezdve az egyetemi képzés befejeztéig. Az MCC kiemelkedően tehetséges diákokat támogat abban, hogy a bennük rejlő tehetséget – szociokulturális helyzetüktől függetlenül – a legnevesebb oktatók és tanárok segítségével kibontakoztathassák és kamatoztathassák. 

Bővebben

Mit nyújtunk hallgatóinknak?

 • Személyre szabott oktatást, olyan órákkal, amelyeket az egyetemen nem hallgathatsz – mi a valóságra készítünk fel!
 • Exkluzív, kiscsoportos kurzusokat a legjobb hazai és külföldi szakemberekkel – térítésmentesen.
 • Ingyenes nyelvoktatást 7 idegen nyelven.
 • Biztos karriert. Kiterjedt kapcsolati hálónkat felhasználva segítünk téged a legjobb álláslehetőségek megtalálásában és szakmai kapcsolataid kiépítésében. Támogatunk pályafutásod sikeres alakításában – mindvégig melletted állunk majd.
 • Kétágyas szobákban szállást a főváros egyik legjobb környékén, a Gellért-hegyen (nem kötelező).
 • Interdiszciplinaritást – nálunk kitárul a világ! Pszichológus társaid mellett megismerkedhetsz az ország legjobb jogász, közgazdász, mérnök, bölcsész és társadalomtudós hallgatóival.
 • Publikációs lehetőséget az ország legolvasottabb pszichológiai médiumában, a Mindset Pszichológiai Szaklapban – mostantól lesz súlya a szavadnak, véleményednek!
 • Színvonalas szellemi műhelyt rengeteg szakmai ötlettel, projektlehetőséggel – támogatunk álmaid megvalósításában!
 • Kutatóműhelyekben való részvételi lehetőséget.
 • Pezsgő szakmai-baráti programokat – háttérbeszélgetéseket, workshopokat a legérdekesebb, legjobb szakemberekkel.
 • Lehetőségek tárházát – nincs többé elérhetetlen ember, konferencia vagy megvalósíthatatlan ötlet.
 • Egy sokszínű, izgalmas életen át összetartó közösséget.

Hallgatóink

Jelentkezés

A felvételi elindult! A jelentkezéshez töltsd ki ezt a jelentkezési lapot, majd küldd el nekünk: a fényképes önéletrajzodat, a motivációs leveledet, a félév végi indexmásolatodat, valamint egy szakirodalmi alapokon álló, maximum 7 ezer karakter hosszú cikket, bármilyen pszichológiai témában. A cikk megírásához segédletet itt találsz. 

A felvételi folyamat írásbeli és szóbeli részből áll. Az írásbelin logikatesztet és szókincstesztet kell kitöltened, míg a szóbeli felvételi során az intézmény vezetőivel beszélgetsz érdeklődési körödről, motivációidról, munkáidról és a pszichológiáról.

Jelentkezési határidő: április 26. 23:59

A felvételihez szükséges anyagokat a felveteli@mcc.hu e-mail címre várjuk. Jelenleg első- és másodéves hallgatók jelentkezésére számítunk.

Együttműködésben a régió vezető egyetemeivel

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológiai Intézetének hivatalos gyakorlóhelyeként rendszeresen fogadunk pszichológushallgatókat, akik tanulmányaik során a Mindset Pszichológia kötelékében töltik ki a kötelező terepgyakorlattal járó munkaidejüket. Örömmel segítjük az ELTE-t a jövő pszichológusainak felnevelésében.

Nemzetközi hálózattal rendelkező szakmai közösségünk szálai Erdélybe is elértek. A kolozsvári székhelyű Babeș-Bolyai Tudományegyetem oktatóinak közreműködésével, az egyetem Alkalmazott Pszichológia Intézetének támogatásával rendszeresen szervezünk rendhagyó pszichológiai rendezvényeket Kolozsváron. Örömmel segítjük a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológus hallgatóit a városban folyó pszichológiai élet fellendítésében. 

A nagy múltú Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének hivatalos szakmai partnereként azon dolgozunk, hogy szaklapunkban közérthető formában olvashassatok a pécsi Pszichológia Intézetben folyó legfrissebb kutatási eredményekről. Közös célunk, hogy a pszichológiatudományt izgalmas, közérthető formában közvetítsük a szakmán kívüliek számára is.