Pszichoterápiás Központ

Szakembereink kizárólag bizonyítottan hatékony módszerekkel, nemzetközi irányelvek alapján gyógyítanak. Legyen szó dinamikus pszichoterápiáról vagy kognitív viselkedésterápiáról, pszichológusaink minden esetben személyre szabott terápiás tervet készítenek, ezzel garantálva a szenvedést okozó tünetek lehető leggyorsabb enyhítését. 

IDŐPONTFOGLALÁS

Szolgáltatások blokk

Klienseink gyógyulását szakmai csapat garantálja

Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.  

IDŐPONTFOGLALÁS

Kizárólag tudományosan megalapozott módszerek 

A modern tudományos eredményeknek köszönhetően ma már egyedülálló hatékonysággal érhetünk el javulást a mentális zavarral küzdők életében. Kizárólag hatékonyságukat tudományosan bizonyított módszerekkel dolgozunk, a gyógyulásnak mindig a legrövidebb útját választjuk. 

IDŐPONTFOGLALÁS

Néhány módszer, ami bizonyítottan működik

  • A kognitív viselkedésterápia célja, hogy a negatív gondolatok és viselkedéseket megvizsgálja és a realitáshoz közelítse.
  • A sématerápia a korábban rögzült, téves sémákat hivatott átírni.
  • A személyközpontú pszichoterápia az elfogadás, együttérzés és kongruencia hármasán alapszik, elsősorban a kliens és a pszichológus közötti kapcsolatban látja a gyógyulás forrását.
  • Az áttételfókuszú pszichoterápia kifejezetten személyiségzavarok terén hatékony.
  • A rövid dinamikus pszichoterápia során a jelen problémáihoz kapcsolódó, nem tudatos tartalmak feltárása révén segítjük a panaszok enyhülését. 

Nem tudod eldönteni, mire van szükséged? Hadd nyugtassunk meg: ebben is segítünk! Az első időpontfoglalást követően küldünk számodra egy kérdőívet, melyet kitöltve jobban megismerhetjük, milyen problémával fordulsz hozzánk. Az első találkozás során pszichológusunk személyesen is folytatja a felmérő folyamatot, majd szakmai teamben, pszichoterapeuta és pszichiáter segítségével döntik el, milyen módon és keretek között tudunk téged a leghatékonyabban elkísérni a gyógyulás útján.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180