Komplex szervezetfejlesztési szolgáltatást nyújtunk

A természet- és a társadalomtudományok területén felhalmozott ismereteinket ötvöztük a munka világában szerzett tapasztalatainkkal, s létrehoztuk Szervezetfejlesztő Központunkat, ez a Mindset Diagnostics & Solutions. 

Szolgáltatások Kapcsolat

Mindset Diagnostics & Solutions

„Önmagunkról alkotott képünk és szokásaink jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket és a másik automatikusan módosul majd!” – vallja Maxwell Maltz. Vele egyetértve mi is úgy véljük, hogy gondolkodásunk nagyban befolyásolja magatartásunkat. Ha megreformáljuk az előbbit, az utóbbi vele együtt fejlődik majd. Szervezetfejlesztőink célja éppen ezért az, hogy olyan professzionális felméréseket, visszajelzéseket és akcióterveket biztosítsanak a hozzájuk fordulóknak, amelyek 100 százalékban garantálják mentális és viselkedéses változásukat. Legyen szó cégekről, vállalkozásokról vagy épp csapatokról, mi olyan mennyiségű és minőségű tudással szolgálunk, amely biztosan nyomot hagy.

Szervezetdiagnosztikára építünk

Központunk legfőbb szakmai partnere a CX-Ray Kft. Együttműködésünk alapja, hogy a CX-Ray olyan könnyen kitölthető, statisztikailag mégis megbízható, szervezetdiagnosztikai eszközökkel lásson el bennünket, amelyek a különféle munkahelyekről átfogó, egyszersmind részletes „pillanatképeket” készítenek. Mi az ily módon gyűjtött tényekre, információkra és adatokra építjük szervezetfejlesztési projektjeinket. A Mindset pszichológusainak tevékenységét a CX-Ray-nek köszönhetően olyan professzionális, online szoftverek segítik, mint például a társas hálózatelemzés, a 360 fokos értékelés vagy a dolgozói elégedettség-felmérés.

.

Szolgáltatásaink

Kapcsolat

Indítsd el a szervezetedet a változás útján! Mi segítünk diagnosztizálni a problémákat, kulcsrakész megoldást kínálunk, és elkísérünk a fejlődés útján.


Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

szervezetfejlesztes@mindsetpszichologia.hu