Atanassov Nóra

pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra. - Weöres Sándor”

Atanassov Nóra vagyok, okleveles pszichológus és jógaoktató. Hiszek az emberben rejlő végtelen fejlődési potenciálban, amellyel egy értelmes és boldog életet tud kialakítani magának, kezébe véve sorsát. Úgy gondolom, hogy pszichológusként az egyik fő feladatunk az, hogy segítsünk a kliensnek megtalálni és feloldani azokat az elakadásokat, melyek hátráltatják, hogy életében kiteljesedjen. A jóllét egy olyan állapot, melynek eléréséért képesek vagyunk tudatosan dolgozni. Munkámban fontosnak tartom, hogy a nehézségekkel való megküzdés mellett a mentális egészség fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektessünk. Hiszem, hogy az élet során mindig van lehetőségünk a megújulásra. Az önismeret és a tudatosság növelése által pedig mind magunk, mind környezetünk jólléte érdekében cselekszünk. 

Pszichológiai tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, ahol gyakorlati tudásra is szert tettem a klinikum területén. Az egyetem alatt önkénteskedtem a Péterfy Sándor Kórházban, később pedig az Ébredések Alapítványnál kezdtem dolgozni. A közösségi pszichiátrián tapasztalatot szereztem a kliensekkel való munkában, a közösségi gondozás területén. Főként élethelyzeti elakadásokkal, párkapcsolati problémákkal, identitásválsággal és krízisintervencióval foglalkoztam. Emellett gyakorlatom van az önismeret fejlesztésben, a mentális egészség ápolásában és a stresszkezelésben. Elvégeztem egy hatha jógaoktatói képzést, mely által a relaxációban és a meditációban is sok tapasztalatot szereztem. Munkám során előszeretettel használok relaxációs technikákat, illetve segítek ezek elsajátításban. A közös munka alapjának tartom, hogy egy olyan bizalomteljes légkörben tudjunk együtt dolgozni, ahol nincsenek tabuk, nincs ítélkezés, csupán elfogadás és értő figyelem. 

képzései és képesítései

PSZICHOLÓGUS

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2015-2021

Tanulmányaim során klinikai- és egészségpszichológia irányba szakosodtam. Már az egyetem alatt több egészségügyi intézményben gyakorlatot szereztem, illetve számos pszichológiai kutatásban részt vettem. Fő érdeklődési területem a jóga és a meditáció, illetve ezek mentális egészségre gyakorolt jótékony hatása, kutatásom is ebben a témakörben született.

JÓGAOKTATÓ

Downdog Stúdió

2020-2021

Több mint 10 éves tapasztalatom van a jóga és a meditáció gyakorlásában. A jóga és a meditáció gyakorlásának számos jótékony hatása van, segítséget nyújtanak a stresszkezelésben, a szorongásos tünetek csökkentésében, az önismeret fejlesztésében, a testi-lelki egyensúly elősegítésében és a mentális egészség ápolásában.

OH INSTRUKTOR

OH kártya alap workshop

2021. november

A képzés során elsajátítottuk az OH kártya alkalmazásának alapelveit és -ismereteit.

JUNGI ANALITIKUS KÉPZÉS

Magyar C. G. Jung Analitikus Pszichológiai Egyesület

2021-

szakmai tapasztalat

PSZICHOLÓGUS

Ébredések Alapítvány

2021 – jelenleg is

Jelenleg is aktívan önkénteskedem a közösségi gondozásban. A kliensekkel való munka során pozitív célokat állítunk fel és ezek megvalósításában segítjük őket. Pszichológusi munkámban kulcsfontosságúnak tartom ezt a pozitív fókuszt, mely által az aktuális élethelyzeti nehézségek mellett személyes célokkal is foglalkozunk egy elégedettebb és kiteljesedett élet elérésének érdekében.

VISELKEDÉSELEMZŐ

Péterfy Kórház Pszichiátriai Osztály és Krízis Intervenció

2020-2021

A pszichiátriai osztályon kutatói asszisztensként dolgoztam, mely során a korábban szuicid kísérlet miatt bent fekvő pácienseket vizsgáltunk utánkövetéssel, szükség esetén krízisintervenciót alkalmaztunk.

beszélt nyelvek

ENGAngol

ITOlasz

érdeklődés

Jóga

Zene

Utazás

Meditáció

köszönetnyilvánítás

221

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180