Dr. Battonyai Tünde

pszichiáter szakorvos, szakmai tanácsadó

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Érdemes elfogadni a segítséget és újra örömteli, teljes életet élhet!”

Dr. Battonyai Tünde pszichiáter szakorvos vagyok. A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán szereztem diplomát, majd ugyanitt tettem pszichiátriai szakvizsgát. Szakmámban, saját praxisomban közel 20 éve folyamatosan dolgozom. A gyógyító munka mellett elsők között indítottam csoportos életvezetési tréningeket. Önismereti, életvezetési tanácsadást végezek, illetve konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció, krízismenedzselés témakörében oktatásokat, tréningeket vezetek. Célom, hogy a hozzám fordulókat magas szakmai színvonalon, nagy odafigyeléssel, egyénre szabott terápiával segítsem a javulásban.

A folyamatos fejlődés, a tudatos felelősségvállalás elkötelezett híveként, saját magam is megújulásra, változtatásra, új utak, lehetőségek feltárására és kiaknázásra törekszem és erre bíztatom, ebben támogatom ügyfeleimet is. Pozitív életszemlélettel, és nyitottsággal állok az új kihívások elé. Hiszem, hogy egy sikeres tanácsadó, saját értékeiben és életében is hiteles. Rendszeresen jelennek meg publikációim, állandó szakértői, tanácsadói munkákat végzek a médiában is.

Vallom, hogy minden problémáról beszélhetünk, minden nehézségre megoldást, enyhülést keresünk, és mindenkinek a számára legmegfelelőbb utat segítünk megtalálni. Tudom, hogy a segítség kérés nehéz dolog. Gyakran hosszas út vezet odáig, hogy ez megtörténjen, de életünk során mindannyian ütközünk olyan megoldhatatlannak tűnő nehézségekbe, amikor segítségre lehet szükségünk lelki egyensúlyunk visszaállításához. 

Nagyon fontosak számomra a szeretteim, a családom és a barátaim, hiszem, hogy a belső egyensúly megtartásához elengedhetetlen kapcsolataink ápolása, a kikapcsolódás, feltöltődés. Nagyon szeretek utazni, világot látni, távoli tájakat, új helyeket, kultúrákat megismerni. Sokat járok színházba, imádom a filmeket, a jó kávét, a finom borokat, szeretek lazítani a termálfürdőkben és a futni a Margitszigeten.

képzései és képesítései

Pszichiáter szakorvos

Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi kar

Pszichiáter szakorvosként a mentális zavarok komplex gyógyítása a célom.

szakmai tapasztalat

Szakmai tanácsadó

Mindset Pszichoterápiás Központ

2021-

Szakmai tanácsadóként dolgozom a Mindset Pszichoterápiás Központban.

Pszichiáter szakorvos

Magánrendelő

2002-

Saját szakorvosi rendelőmben dolgozom klienseimmel.

beszélt nyelvek

ENGAngol

érdeklődés

Utázás, Futás, Család, barátok

Filmek

Színház

köszönetnyilvánítás

45

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180