Dr. Kovács Petra vagyok, pszichológus, a Debreceni Egyetem mesterképzésén végeztem. A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) területén practitioner képesítést szereztem, később pedig a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél a relaxációs gyakorlatvezetői képzést teljesítettem sikerrel. Jelenleg sportpszichológus szakképzésben veszek részt a Testnevelési Egyetemen.

Meggyőződésem, hogy mindannyiunkban megvannak azok az erőforrások, amelyek segítségével el tudjuk érni a céljainkat. Az életutunkat folyamatos tanulási és fejlődési lehetőségnek tartom, amelynek során az egyik legszebb kihívás önmagunk minél mélyebb megismerése. Pszichológusként az a célom, hogy a hozzám fordulókat elkísérjem ezen az úton. Az önismeretünk elmélyítésével ugyanis könnyebben meg tudjuk érteni a bennünket körülvevő embereket, ez pedig hozzájárul a kapcsolataink örömteli megéléséhez a magánéletünkben és a munkánk során egyaránt.

Az elménk működésének csodája abban is rejlik, hogy megvannak benne azok az erőforrások, amelyek felfedezésével pozitívan befolyásolhatjuk a mindennapjainkat. Erre nagyon jó példa az autogén tréning módszere, amelynek elsajátításával és rendszeres gyakorlásával sokat tehetünk a fizikai és a lelki egyensúlyunk fenntartásáért.

Angol és olasz nyelvű tanácsadás

Az Olaszországban végzett iskolai tanulmányaim és a korábbi diplomáciai pályám során szerzett nyelvtudásomnak köszönhetően angol és olasz nyelven is vállalok pszichológiai tanácsadást.

Szolgáltatásaink