Dr. Vizin Gabriella

szakmai tanácsadó, pszichoterapeuta, sématerapeuta

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“”

Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem 2004-ben. Ezt követően a XVIII. kerületi Nevelési Tanácsadóban dolgoztam pszichológusként, majd 2009-től a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén, 2011-től a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Pszichoterápiás osztályán szereztem tapasztalatokat a különböző mentális zavarok diagnosztikája és pszichoterápiája terén. 

2011-ben felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, 2013-ban pszichoterapeuta szakvizsgát tettem.

2018-ban védtem meg doktori disszertációmat a Semmelweis Egyetem Mentális Egészségtudományok Doktori Iskolájában, Dr. Unoka Zsolt témavezetésével. PhD dolgozatom témája: A szégyen szerepe a mentális zavarokban.

Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékén vagyok egyetemi adjunktus, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén dolgozom klinikai pszichológusként.

Egyesületi tagságaim közül a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesületet (VIKOTE) emelném ki, ahol 2006-tól tagként, 2012-től elnökségi tagként aktívan tevékenykedem. 

Fő tevékenységi köröm a klinikai pszichológia különböző területeinek oktatása, a pszichoterápiával kapcsolatos tényezők és mentális zavarok kutatása, valamint pszichoterápiák vezetése, elsősorban kognitív-viselkedésterápiás és sématerápiás szemléletben.

Érdeklődési területeim elsősorban a klinikai pszichológia, a bizonyítottan hatékony pszichoterápiás módszerek (kognitív viselkedésterápia, sématerápia) alkalmazása hangulat- és szorongásos zavarokban, személyiségzavarokban, valamint a morális érzelmek szerepének feltárása különböző mentális zavarokban.

képzései és képesítései

szakmai tapasztalat

beszélt nyelvek

érdeklődés

köszönetnyilvánítás

34

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180