Fekete Lili Szonja

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Különösen szép pillanat az, amikor végre megértesz és megtanulsz valamit, ami révén elengedheted azt a fájdalmat és terhet, amiről azt hitted, sosem szabadulhatsz meg tőle. /A lélek útja/”

Fekete Lili Szonja vagyok, a Szegedi Tudományegyetemen és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végeztem pszichológusként. Több évig dolgoztam óvodában és gyermekotthonban, ez idő alatt családterápiás alaptanfolyamra jártam, valamint Tervezett Szenzomotoros Tréning (TSMT) terapeuta vizsgát tettem.

Munkámban a probléma fókuszú megközelítésben hiszek, ahol a segítségkérő személlyel együtt a lehető leggyorsabban feltárjuk az életében megjelenő elakadások valódi okait, majd ezek ismeretében elindulhatunk a változás felé. A segítségnyújtás önmagában nem elegendő, a személy motiváltsága és aktív részvétele szükséges ahhoz, hogy együttműködésünk sikeres legyen.  Az én feladatom a segítségkérő megbízható kísérése és támogatása. Tapasztalatom szerint a megoldások gyakran nem racionális megközelítéssel, hanem intuitív módon érhetők el. Az intuíció arra nyitott állapotban jelenhet meg, melynek létrehozására a mindennapokban magam is törekszem.

képzései és képesítései

Biológia BSc

Szegedi Tudományegyetem

2015

Pszichológia BA

Szegedi Tudományegyetem

2017

Pszichológia MA

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

2019

Családterapeuta alapképzés

Magyar Családterápiás Egyesület

2021

TSMT II Terapeuta

Budapesti Hidroterápiás és Rehabilitációs Alapítvány

2022

szakmai tapasztalat

Óvodapszichológus

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda

2019-2021

Pszichológus

Cseppkő Gyermekotthoni Központ Szilágyi Erzsébet Gyermekotthona

2021-2023

beszélt nyelvek

magyar

angol

francia

érdeklődés

Művészetek

Sport

Természet

köszönetnyilvánítás

17

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180