Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Ez itt egy ütős alcím

Illés Eszter vagyok pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Szerencsésnek tartom magam, mivel különböző területeken foglalkozhatom emberekkel a mindennapjaim során. A Corvinus Egyetem Diáktanácsadójában főként külföldi hallgatók pszichológiai támogatását végzem. Szexuális nehézségeket átélő egyénekkel és párokkal is dolgozom. Ezentúl pedig egy multinacionális vállalatnál kiválasztási területen tevékenykedem. Ennek a színességnek köszönhetően lehetőségem van változatos élethelyzetekkel, személyiségekkel és történetekkel találkozni.

A változást célzó lelki munka sokszor nehéz élmények, érzések megtapasztalásával is együttjár, emiatt nem könnyű belevágni. Ha valaki elköteleződik az út mellett, hiszem, hogy nemcsak démonjaival nézhet szembe, de rátalálhat éltető erőforrásaira is. Néha pedig olyan megnyugtató tud lenni, ha az embert kíséri valaki ezen az úton.

Ez itt még egy ütős alcím

A szexualitást illetően pedig azt gondolom, hogy a párok képesek hosszútávon kielégítő szexuális életet élni. Túllendülni elakadásaikon, ha felfedezik a szex sokszínűségét, s egy a kapcsolatra szabott, egymás igényeit tiszteletben tartó, érzelmileg tartalmas szexuális stílust képesek kialakítani.
Végezetül pedig szeretettel osztom meg azt a néhány sort saját fordításban, mellyel egy külföldi öngyilkosság prevenciós Facebook csoportban találkoztam. Igazán lélekhez szólónak és érvényesnek tartom az életünk egészségét illetően:
„Nem hagyhatsz ki fejezeteket, az élet egyszerűen nem így működik. El kell olvasnod minden sort, találkoznod kell minden karakterrel. Nem fogod örömödet lelni mindenben. A fenébe is, néhány fejezet miatt akár hetekig sírni fogsz. Olvasni fogsz oldalakat, amelyeket egyáltalán nem akarsz. Lesznek pillanatok, ahol nem akarsz a lap aljára érni. De menned kell tovább. A történetek mozgatják a világot. Éld át a tiédet, ne hagyd ki.” /Courtney Peppernell/
.

Szolgáltatásaim

Írásaim