Kozma-Vízkeleti Dániel

család-pszichoterapeuta

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Örülök, hogy azt oktathatom, amit művelek is”

A Kozma-Vízkeleti Dániel vagyok, család-pszichoterapeuta, a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központjának szupervizora. Örülök, hogy széleskörű munkatapasztalatot szerezhettem az elmúlt másfél évtizedben. Dolgoztam gyermekrendelőben, iskolákban, egészségügyben, felsőoktatásban és humánerőforrás-fejlesztésben; pszichológusként, trénerként, oktatóként. 2018-tól az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai vezetőjeként is tevékenykedem.

Szeretem a hivatásomat. Fontos számomra, hogy akikkel találkozom, utána jobban, vagy többnek érezzék magukat, érzelmileg, lélekben gyarapodjanak, gazdagodjanak az együtt gondolkodás által. Örülök, hogy azt oktathatom, amit művelek is. A hallgatók, a tanfolyamok résztvevőinek érdeklődése folyamatosan arra késztet, hogy újra- meg újra átgondoljam amit át szeretnék adni, folyamatosan készüljek és fejlesszem magam.

Örülök, hogy széleskörű munkatapasztalatot szerezhettem az elmúlt másfél évtizedben. Dolgoztam gyermekrendelőben, iskolákban, egészségügyben, felsőoktatásban és humánerőforrás-fejlesztésben; pszichológusként, trénerként, oktatóként. Jelenleg magánrendelésemen főként párokkal és családokkal, illetve egyéni kliensekkel dolgozom, leginkább kapcsolati kérdésekkel.

A rendszerszemléletű család- és párterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein és a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetében, illetve a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében oktatom. Korábban tartottam kurzusokat a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Magatartástudományi Intézetében, a Corvinus Egyetem Széchenyi István Szakkollégiumában és az ELTE Szexuálpszichológiai szakképzésében is. A Magyar Családterápiás Egyesület Etikai Bizottságának elnöke, a Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány kuratóriumi tagja vagyok. Az elmúlt években több, mint kétszáz előadást tartottam kapcsolatokról, családi és párkapcsolati kérdésekről.

Személyiségformáló értékek közvetítése

A Magyar Családterápiás Egyesület, a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Pszichiátriai Társaság, a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és az Oesterreichischer Alpenverein tagja vagyok. 

2018-tól az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai vezetőjeként tevékenykedem. Azt gondolom, hogy a Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia közös, egyetemi oktatást kiegészítő képzése olyan személyiségformáló értékeket közvetít a hallgatóknak, melyekből szakemberként és magánemberként is rengeteget profitálhatnak.

képzései és képesítései

szakmai tapasztalat

Szupervizor

Mindset Pszichológia

2018-

Szakmai vezető

MCC-Mindset Pszichológia szakirány

2018-

Szakmai vezető

Mindset Pszichológia

2016-

beszélt nyelvek

érdeklődés

utazás

természet

köszönetnyilvánítás

53

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180