A Kozma-Vízkeleti Dániel vagyok, család-pszichoterapeuta, a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központjának szupervizora. Örülök, hogy széleskörű munkatapasztalatot szerezhettem az elmúlt másfél évtizedben. Dolgoztam gyermekrendelőben, iskolákban, egészségügyben, felsőoktatásban és humánerőforrás-fejlesztésben; pszichológusként, trénerként, oktatóként. 2018-tól az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai vezetőjeként is tevékenykedem.

Örülök, hogy azt oktathatom, amit művelek is

Szeretem a hivatásomat. Fontos számomra, hogy akikkel találkozom, utána jobban, vagy többnek érezzék magukat, érzelmileg, lélekben gyarapodjanak, gazdagodjanak az együtt gondolkodás által. Örülök, hogy azt oktathatom, amit művelek is. A hallgatók, a tanfolyamok résztvevőinek érdeklődése folyamatosan arra késztet, hogy újra- meg újra átgondoljam amit át szeretnék adni, folyamatosan készüljek és fejlesszem magam.

Örülök, hogy széleskörű munkatapasztalatot szerezhettem az elmúlt másfél évtizedben. Dolgoztam gyermekrendelőben, iskolákban, egészségügyben, felsőoktatásban és humánerőforrás-fejlesztésben; pszichológusként, trénerként, oktatóként. Jelenleg magánrendelésemen főként párokkal és családokkal, illetve egyéni kliensekkel dolgozom, leginkább kapcsolati kérdésekkel.

A rendszerszemléletű család- és párterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein és a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetében, illetve a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében oktatom. Korábban tartottam kurzusokat a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Magatartástudományi Intézetében, a Corvinus Egyetem Széchenyi István Szakkollégiumában és az ELTE Szexuálpszichológiai szakképzésében is. A Magyar Családterápiás Egyesület Etikai Bizottságának elnöke, a Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány kuratóriumi tagja vagyok. Az elmúlt években több, mint kétszáz előadást tartottam kapcsolatokról, családi és párkapcsolati kérdésekről.

Személyiségformáló értékek közvetítése

A Magyar Családterápiás Egyesület, a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Pszichiátriai Társaság, a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és az Oesterreichischer Alpenverein tagja vagyok. 

2018-tól az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai vezetőjeként tevékenykedem. Azt gondolom, hogy a Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia közös, egyetemi oktatást kiegészítő képzése olyan személyiségformáló értékeket közvetít a hallgatóknak, melyekből szakemberként és magánemberként is rengeteget profitálhatnak.