Poós-Nagy Fruzsina vagyok, life és business coach, közgazdász. Évtizedes harcművészeti és amatőr sportolói múltam nagyban segíti a munkámat. Az egyéni coaching folyamat során klienseimnek egy olyan védett közeget kínálok, amelyben minősítés, megbélyegzés és tabuk nélkül beszélhetnek céljaikról, életviteli, családi és munkahelyi problémáikról.

Védett közeget kínálok

Közgazdász mesterfokú diplomámat a Corvinus Egyetemen, viselkedéselemzői diplomámat az ELTE PPK pszichológia szakán szereztem. 2016-ban lettem az International Caoch Federation által akkreditált coach. Évtizedes harcművészeti és amatőr sportolói múltam nagyban segíti a munkámat. Az Egyesült Államokban töltött éveimnek köszönhetően kétnyelvűnek mondhatom magam, ezért munkámban előszeretettel dolgozom angol nyelven is.

Több, mint egy évtizede vagyok édesanya, ami sokat formált személyiségemen, és a világhoz való viszonyomon. Szabadidőm java részét férjemmel és két gyermekemmel töltöm, de az egyensúly megőrzése végett mindig szánok időt a sportolásra is. Törekszem arra, hogy utazásaim során megtapasztaljam a világ sokszínűségét. 

Munkámban hiszek az empátiában, az élménymegosztás erejében, a tabuk megdöntésében és a tudatosságban is. Önmagunk megismerésével közelebb kerülhetünk céljaink eléréséhez, ehhez pedig fontos pillér lehet számunkra a támogató közeg.

Az egyéni coaching folyamat során klienseimnek egy olyan védett közeget kínálok, amelyben minősítés, megbélyegzés és tabuk nélkül beszélhetnek céljaikról, életviteli, családi és munkahelyi problémáikról.

Folyamatos, fókuszált figyelmemmel, tapasztalatommal segítségükre vagyok abban, hogy végigvezessem őket a saját maguk által feltárt és kiválasztott úton. Hiszem, hogy tudatos életvezetéssel a nehézségek leküzdhetőek, és apró lépésekkel haladva mindenki elérheti a maga elé tűzött célokat.